Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp 180 :)
Pulss:
Eo vidin da svi stavljaju svoje skutere, pa da i ja stavin svoju pilu. :toothy11:
Ugl, rijec je o sp180, 2000.g, kad je kupljen u pola proslog ljeta ima je 17000km, bia je nanovo pituran, navodno radena generalka, al ajd ja san nekako povirova u to, prvo jer san budala a drugo jer se bas i nisan razumia u skutere tad... palia je na zub i radia odlicno u leru... eo ga kako je tad izgleda.. :)
Sutradan nakon sta san ga dovea, probudim se i iden provozat, i jedan frend me zove sastrane, dode sec, ja stanem, a jedan lik od nekih 25-26god dosulja se iza mene, uzme rucicu od gasa i nabije full gas, kako meni ruke nisu bile na volanu skuter je samo izletia ispod mene i pa da desni bok, naravno, slomljen zadnji rukohvat, zadnji stop i zmigavci i plastike desne... njegov komentar nakon toga je bia ''ti si kriv sta nisi drza kocnicu'' :icon_biggrin:
Iman samo jednu sliku kako je tad izgleda(nekih 20ak min prije nesrece :toothy3: )...
na 19000km radilica je imala previse lufta i nije tia vise palit, uzea novu, nazalost serijsku radilicu :sad1: , par km nakon toga zapali se regler dimia je ko lokomotiva i mora slomit prednu plastiku da istekan đek :sad1: i onda nakon sta san nabavia regler, nakon 200km raspali klip u cilindar i slomi i sebe i izgrebe cil.. kupin ja novi klip i cil, i nakon otprilike 500km odu lezajevi radilice jer ih pametnica nisan prominia kad je minjana radilica... tu mi je puka film, i reka san nece izac iz garaze dok nebude tip top.. pocela je i boja ispadat sa svih plastika... ;D
I onda san pocea sa narucivanjen kupovanjen, skupljenjen djelova... masinu odnia u kod clana SRAD da je ona slozi i sredi... narucia preko MS WebShopa BGM set crnih plastika, yss amort, remen i jos dosta djelova... eo ovin putem se zahvaljen clanu Efz , igor.sb i SRAD.. ;D
Hrapave plastike kupia nove i odnia ih piturat... budala nisan nista slikava dok san ga sastavlja, vjerojatno jer nisan ni ima sa cin... eo sad par slikica kad je napokon gotov ;D
Svaka kritika i pohvala su dobrodosli... :)
walkay:
Uff ovo izgleda prebrutalno, ovaj put pazi da ti niko ne dira gas dok sjedis na skuteru! :notworthy:
walkay:
Sad sam se sjetio, gdje si nabavio undertail, jesi to rucno pravio ili kupio, a vidim da nemas posudu za ulje i za akumlator! Jos KOSO sat fali...! ;D
pm-xtech 59:
Ova kombinacija mi se najviše sviđa :icon_thumright:
Pulss:
--- Citat: walkay - 25 Ožujak, 2012, 15:57:13 ---Uff ovo izgleda prebrutalno, ovaj put pazi da ti niko ne dira gas dok sjedis na skuteru! :notworthy:
--- Kraj citata ---
Hvala :)
A nadan se da nece, ne stajen vise blizu njega :icon_biggrin:
--- Citat: walkay - 25 Ožujak, 2012, 16:02:05 ---Sad sam se sjetio, gdje si nabavio undertail, jesi to rucno pravio ili kupio, a vidim da nemas posudu za ulje i za akumlator! Jos KOSO sat fali...! ;D
--- Kraj citata ---
Ma to mi mater dala ideju, ima san stari komp u garazi i skinia jednu stranicu, ispila brusilicon, sredia krajeve i pitura ;D
Posudu za ulje san skinia, zamisan sam mijesavinu da se nemroan trest da ne ode opet sve kvragu, aku je dole ispod rezervara, kraj noge..
A toliko mi je para ostalo nakon ovoga, da kad san sve sastavia nisan ima za nalit goriva :toothy3: Prvo je u planu Polini vario, a dalje cu vidit :)
--- Citat: pm-xtech 59 - 25 Ožujak, 2012, 16:36:55 ---Ova kombinacija mi se najviše sviđa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A mislia san se izmedu crvene i bijele, a izabra narancastu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju