Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp 180 :)
Maurini-Tuning:
Jako je lijep SP :icon_thumright:
Volio bih imat' jednog :)
steeef:
još da je vxr vilica i volan ili s plastikama ili drag kak se spada..ovak izgleda ko da mu fali nešt :P
Pulss:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Prosinac, 2012, 14:16:56 ---Sad sa naljepnicama izgleda kao da je original,bez njih je bilo kao da je dozivio teski karambol pa je samo skrpan da na nesto lici!!!!
Sad je puno bolje,svidja mi se.....
:headbang:
--- Kraj citata ---
Tako nesto slicno i je ;D Hvala
--- Citat: Maurini-Tuning - 25 Prosinac, 2012, 14:20:03 ---Jako je lijep SP :icon_thumright:
Volio bih imat' jednog :)
--- Kraj citata ---
hvala hvala :)
--- Citat: steeef - 25 Prosinac, 2012, 14:34:33 ---još da je vxr vilica i volan ili s plastikama ili drag kak se spada..ovak izgleda ko da mu fali nešt :P
--- Kraj citata ---
E da sry to san zaboravia napomenit... VXR vilica je i bila na njemu i jos mi je ovde, al bila je malo kriva, tj stup je malo kriv i sad ide na ravnanje i repariranje pa san stavia ovu par dana dok tu ne rijesin.. A za volan.. svijetla me zajebavaju, pokusavan to napravit pa da ne skidan svaki put plastiku i odvidavan, nego kad sve rijesin cu stavit drag volan i bog :)
Josip:
nemoj drag, nemojjjjjjjjjjjjjjjjj
to rade "stunteri" u tinejderskoj dobi, i za mene je to zadnji primjerak lokalnog brbanluka :toothy3:
Pulss:
--- Citat: Josip - 25 Prosinac, 2012, 20:14:51 ---nemoj drag, nemojjjjjjjjjjjjjjjjj
to rade "stunteri" u tinejderskoj dobi, i za mene je to zadnji primjerak lokalnog brbanluka :toothy3:
--- Kraj citata ---
Hahahaha a daaj moras ti unistit tudu srecu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju