Tehnički kutak > Garaža

Runner Sp 180 :)

<< < (11/34) > >>

duje87:

--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 23:25:23 ---
--- Citat: duje87 - 03 Rujan, 2012, 21:56:13 ---kako ces na strazu s ton gljivon  :toothy12:

reka san ti vec da iza lita doneses vilice pa cemo rijesit

jel jos tuga na otoku? odakle je ona mala sta radi u cuvite,ona plava,nemos je falit ;D

--- Kraj citata ---
Hahaha, a bia san 2 puta, pobilila je, jadnoga ga gusilo nesmin vise  :toothy11:

Ocu ocu donit cu, dog smo se  ;D

Aaaa mislis na malu maru ? A di ces je falit kako se oblaci jaoooo  :icon_biggrin:
Evo ti je to ti je ona.. http://www.index.hr/black/clanak/odrzano-jos-jedno-potezanje-mrduje-bracani-i-soltani-tradicionalno-se-borili-za-maleni-otok/628443.aspx

--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 22:24:14 ---covce sve sam ugasija, cili strujovod s konjskog  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:toothy12:
kod vas na otok za 20-ak dana

--- Kraj citata ---
A jadan i ovi jedan covik sta je radi i nosi to dobia je otkaz ode  ;D

Ma duje perverznjak stari dosa je ode samo maloljetnice trazi  :toothy3:
[/quote]

uuuuu sta je dobra mala, ne bi to dupe nikad zaboravia  :icon_biggrin:

eto ima san puno izbora :laughing6: :laughing6:

stunt_master:
Jedan od lipsih na forumu :notworthy:

Pulss:

--- Citat: stunt_master - 04 Rujan, 2012, 00:15:26 ---Jedan od lipsih na forumu :notworthy:

--- Kraj citata ---
Danke  :)

A duje sad bi ti i bira.. jbg jedna ali vrijedna, mislin da bi ti ta bila vise nego dovoljna

Josip:

--- Citat: Pulss - 04 Rujan, 2012, 00:24:10 ---
--- Citat: stunt_master - 04 Rujan, 2012, 00:15:26 ---Jedan od lipsih na forumu :notworthy:

--- Kraj citata ---
Danke  :)

A duje sad bi ti i bira.. jbg jedna ali vrijedna, mislin da bi ti ta bila vise nego dovoljna

--- Kraj citata ---

je bogami  :sex2: :fingering: :p_g: :lickmeee: :beljljljlj: :necutireci: :dobiopusuu:

sad je meni jasno zasto su duje i petar stalno isli po otocima  :toothy12:

nemoj mi rec da je ovo mala mare sto je prije par godina imala filmski uradak :toothy9:

Pulss:

--- Citat: Josip - 04 Rujan, 2012, 15:59:59 ---
je bogami  :sex2: :fingering: :p_g: :lickmeee: :beljljljlj: :necutireci: :dobiopusuu:

sad je meni jasno zasto su duje i petar stalno isli po otocima  :toothy12:

nemoj mi rec da je ovo mala mare sto je prije par godina imala filmski uradak :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ona kad dode ode, nema dobar dan kako si, nego odma, 'Ima li zena ?'  ;D

Ma nijee to ta, ova ima 15-16 god. taman za duju  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju