Tehnički kutak > Garaža

Runner Sp 180 :)

<< < (10/34) > >>

SRAD:

--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 20:29:00 ---
--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 20:19:52 ---nebi dobija linerarnije ubrzanje nego manju oscilaciju okretaja
a ako mislis danas sutra stavljat polini ne uzimaj malossi torq, jer polini bolje radi sa stock polutkama, radije ulozi u malossi digitronic (ili neki bolji disk  :toothy3:)

jel grmi dole kod vas na otoku, cini mi se odavde da neko nevrjeme dolazi

--- Kraj citata ---
Ahaa, a upa san u multivar pa nzn bi li uzima polini, ako se ovi raspadne onda da  ;D ako uleti neki tork po dobroj cijeni uzet cu onda..

A eo taman prije 15min je pocelo grmit i to lipo bogami  ;D

edit: jebate zivot eo nebo na zemlju

--- Kraj citata ---

Sabija gadno prema tebi na moru hehe, gasi rutereee :icon_biggrin:

Pulss:

--- Citat: SRAD - 03 Rujan, 2012, 20:43:24 ---Sabija gadno prema tebi na moru hehe, gasi rutereee :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Krupaaa
Ma gasit cu mu k, kad izgori donit ce novi valjda  :toothy11:

duje87:
kako ces na strazu s ton gljivon  :toothy12:

reka san ti vec da iza lita doneses vilice pa cemo rijesit

jel jos tuga na otoku? odakle je ona mala sta radi u cuvite,ona plava,nemos je falit ;D

Josip:

--- Citat: SRAD - 03 Rujan, 2012, 20:43:24 ---
--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 20:29:00 ---
--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 20:19:52 ---nebi dobija linerarnije ubrzanje nego manju oscilaciju okretaja
a ako mislis danas sutra stavljat polini ne uzimaj malossi torq, jer polini bolje radi sa stock polutkama, radije ulozi u malossi digitronic (ili neki bolji disk  :toothy3:)

jel grmi dole kod vas na otoku, cini mi se odavde da neko nevrjeme dolazi

--- Kraj citata ---
Ahaa, a upa san u multivar pa nzn bi li uzima polini, ako se ovi raspadne onda da  ;D ako uleti neki tork po dobroj cijeni uzet cu onda..

A eo taman prije 15min je pocelo grmit i to lipo bogami  ;D

edit: jebate zivot eo nebo na zemlju

--- Kraj citata ---

Sabija gadno prema tebi na moru hehe, gasi rutereee :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

covce sve sam ugasija, cili strujovod s konjskog  :toothy12:

--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 20:46:38 ---
--- Citat: SRAD - 03 Rujan, 2012, 20:43:24 ---Sabija gadno prema tebi na moru hehe, gasi rutereee :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Krupaaa
Ma gasit cu mu k, kad izgori donit ce novi valjda  :toothy11:

--- Kraj citata ---

kod vas na otok za 20-ak dana

--- Citat: duje87 - 03 Rujan, 2012, 21:56:13 ---kako ces na strazu s ton gljivon  :toothy12:

jel jos tuga na otoku? odakle je ona mala sta radi u cuvite,ona plava,nemos je falit ;D

--- Kraj citata ---

opet ovaj sa maloljetnicama, ma puna mi te kapa magarce jedan stari

Pulss:

--- Citat: duje87 - 03 Rujan, 2012, 21:56:13 ---kako ces na strazu s ton gljivon  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Hahaha, a bia san 2 puta, pobilila je, jadnoga ga gusilo nesmin vise  :toothy11:

Ocu ocu donit cu, dog smo se  ;D

Aaaa mislis na malu maru ? A di ces je falit kako se oblaci jaoooo  :icon_biggrin:
Evo ti je to ti je ona.. http://www.index.hr/black/clanak/odrzano-jos-jedno-potezanje-mrduje-bracani-i-soltani-tradicionalno-se-borili-za-maleni-otok/628443.aspx

--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 22:24:14 ---covce sve sam ugasija, cili strujovod s konjskog  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:toothy12:
kod vas na otok za 20-ak dana
[/quote]
A jadan i ovi jedan covik sta je radi i nosi to dobia je otkaz ode  ;D

Ma duje perverznjak stari dosa je ode samo maloljetnice trazi  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju