Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Centralni feder i opruge kvacila?
Bidalot_C30:
crne su bile stavljene 5 min, isprobane i skinute, bolje su serijske od njih,a zute su opet malo pretvrde,da je kit na njemu pa nekako..uzet cu bile opruge od kvacila u nekog i jedino je pitanje serijski centralni ili zeleni malossijev? koje su inace prednosti,a koje nuspojave sa stavljanjem zelenog, i da variomat je serijski 4.3g,a najidealnije su mi 4.5 a malossi ne proizvodi tu gramazu :angry9:
maminjo:
--- Citat: Bidalot_C30 - 21 Ožujak, 2012, 16:46:41 ---crne su bile stavljene 5 min, isprobane i skinute, bolje su serijske od njih,a zute su opet malo pretvrde,da je kit na njemu pa nekako..uzet cu bile opruge od kvacila u nekog i jedino je pitanje serijski centralni ili zeleni malossijev? koje su inace prednosti,a koje nuspojave sa stavljanjem zelenog, i da variomat je serijski 4.3g,a najidealnije su mi 4.5 a malossi ne proizvodi tu gramazu :angry9:
--- Kraj citata ---
pa stavi si malossi 4.7g i bit će ti ok, ak baš zapiliš da hoćeš neš između stavi šajbicu 0.5-0.6 i bit će ti taman 4.5-4.6g :icon_thumright:
a variomat ak ti je serijski nemoj filizofirati, nego ostavi serijski centralni feder kak ti je Ivanm već rekao i bok...nema potrebe kemijati sa centralnim federima ak ne stavljaš druge sport-racing variomate
Bidalot_C30:
zato pitan koja je razlika i sta se to dobiva sa zelenim, sta se ne dobije sa serijskin..
Jurich:
--- Citat: maminjo - 21 Ožujak, 2012, 19:43:31 ---pa stavi si malossi 4.7g i bit će ti ok, ak baš zapiliš da hoćeš neš između stavi šajbicu 0.5-0.6 i bit će ti taman 4.5-4.6g :icon_thumright:
a variomat ak ti je serijski nemoj filizofirati, nego ostavi serijski centralni feder kak ti je Ivanm već rekao i bok...nema potrebe kemijati sa centralnim federima ak ne stavljaš druge sport-racing variomate
--- Kraj citata ---
pa ako stavi šajbicu porasti će mu nešto okretaju pa bi mu tribali barem 5,0 grama :icon_scratch:
Bidalot_C30:
ma necemo nista to kemijat, ovo zasad je solidno, a te 4.5 ako naletin negdi slucajno, nije prioritet..vise me sad muci taj centralni feder jer mi nije jos niko da konkretan odg sta se dobije sa zelenin a sta se nedobije sa serijskin.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju