Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Centralni feder i opruge kvacila?

<< < (2/6) > >>

Bidalot_C30:
crne opruge san vec stavlja i premekane su, tj losije nego serijske,a zute su najtvrde...nego koja je razlika izmedu serijske centralne i zelene ili ljubicaste? ljubicasta je jos tvrda od zelene...

maminjo:

--- Citat: Bidalot_C30 - 21 Ožujak, 2012, 01:35:17 ---crne opruge san vec stavlja i premekane su, tj losije nego serijske,a zute su najtvrde...nego koja je razlika izmedu serijske centralne i zelene ili ljubicaste? ljubicasta je jos tvrda od zelene...

--- Kraj citata ---

nije neka velika razlika u tvrdoći između ljubičaste i zelene centralne, imam obje doma i isprobo sam....... tek plava centralna odskače u tvrdoći i najbolje drži remen- nema proklizavana, puno je bolji start i međuubrzanja, a setup ak ti je već 'dobar base' nema gubitka u krajnjoj brzini...možda 1-2km

ivanm:
ak imaš serijski variomat ostavi serijski feder... na kvačilo žute ili bijele, po volji a rolice i remen stavi nove... role 4.7 gr..

Jurich:

--- Citat: Bidalot_C30 - 21 Ožujak, 2012, 01:35:17 ---crne opruge san vec stavlja i premekane su, tj losije nego serijske,a zute su najtvrde...nego koja je razlika izmedu serijske centralne i zelene ili ljubicaste? ljubicasta je jos tvrda od zelene...

--- Kraj citata ---

crne su ti gore vjerojatno jer su oslabile...inače su malo tvrđe od serijskih

ps. ako ti budu tribali bijeli federi kvačila imam ti ja nove

runner22:
eto vidiš žute oprigice kvacila i valjcice 4,7 i ostalo ko ja i zadovoljan sam ali sad jos kit ide gore  :icon_biggrin: ali ovako je fino išao pa eto probaj pa javi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju