Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Centralni feder i opruge kvacila?
Bidalot_C30:
zanima me koji feder stavit umisto serijskog jer mi skuter u zadnje vrime slabo ide od 30 pa 70-80 i to bi tribalo biti do centralnog jer nije nikako minjan.. sad gledan ili serijski novi ili zeleni malossijev( on bi triba bit 60% tvrdi?) dakle sta se dobiva sa tin zelenin za razliku od serijskog...i ako bi isa taj zeleni, el potrebno minjati federe kvacila,jer iman doli po garazi negdi crne i zute malossijeve za serijsko kvacilo? inace ric je o sr-50 sa pia masinon, sve standardno osim reversa? pozz :hello:
Jurich:
--- Citat: Bidalot_C30 - 20 Ožujak, 2012, 16:34:57 ---zanima me koji feder stavit umisto serijskog jer mi skuter u zadnje vrime slabo ide od 30 pa 70-80 i to bi tribalo biti do centralnog jer nije nikako minjan.. sad gledan ili serijski novi ili zeleni malossijev( on bi triba bit 60% tvrdi?) dakle sta se dobiva sa tin zelenin za razliku od serijskog...i ako bi isa taj zeleni, el potrebno minjati federe kvacila,jer iman doli po garazi negdi crne i zute malossijeve za serijsko kvacilo? inace ric je o sr-50 sa pia masinon, sve standardno osim reversa? pozz :hello:
--- Kraj citata ---
ako ti je serijski skuter...stavi serijski centralni ili ljubičasti malossi sa TC (preporuka alfe)
a federe kvačila minjaj ako su oslabili...ako jesu stavi serijske ili malossi crne
IvanRox:
zuti stavi posto imas reversa
Jurich:
--- Citat: IvanRox - 20 Ožujak, 2012, 19:45:07 ---zuti stavi posto imas reversa
--- Kraj citata ---
točno...moze i bijeli ako zeli da manjim okretajima hvata kvačilo
runner22:
pogledaj moj setup u avataru i super ce ti biti probaj tako žute oprugice i serijski centralni i ostalo vidi pa ako zelis stavi tako :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju