Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Centralni feder i opruge kvacila?
ivanm:
svi malossi federi su mekši od serijskog jer su predviđeni za multivar, polini federi su svi tvrđi od serijskog jer su predviđeni za polini hi speed...
ako imaš serijski variomat, ostavi serijski feder... ne treba nikakve šajbice.. to treba kad se stavi kevlar remen koji je pola mm širi od ostalih..
Bidalot_C30:
--- Citat: ivanm - 21 Ožujak, 2012, 21:46:32 ---svi malossi federi su mekši od serijskog jer su predviđeni za multivar, polini federi su svi tvrđi od serijskog jer su predviđeni za polini hi speed...
ako imaš serijski variomat, ostavi serijski feder... ne treba nikakve šajbice.. to treba kad se stavi kevlar remen koji je pola mm širi od ostalih..
--- Kraj citata ---
dobro znaci ne isplati mi se stavljat taj zeleni jer necu nista dobit sa njin ili kontra efekt.. :icon_thumright:
ivanm:
ništa, da..
Bidalot_C30:
ok, samo me to zanimalo, fala kralju :icon_thumright:
runner22:
centralni zakon kad je serijski vario a zasto mislis ne žute jer je serijala pa i moj je bio dosada serijala sa reversom pa je imao žute oprugice i ostalo sve i super je išao za serijalu,uz to malossi sponge i dizna 65 i super ce ti biti makar to nije skupo sloziti i bit ces zadovoljan sigurno :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju