Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
osnovni servis svjecica ciscenje fergazera filtera i stelanje fergazera oko 200kn
mjenjanje ulje prijenosa i izmjena kompletnog prijenosa (remen utezi klizaci suste kuplung,...... pregled svega) oko 200kn
osnovni servis svjecica ciscenje fergazera filtera i stelanje fergazera oko 200knfarbanje ovisi o plastici cijeni boje kolko treba za pripremu i sl.mjenjanje ulje prijenosa i izmjena kompletnog prijenosa (remen utezi klizaci suste kuplung,...... pregled svega) oko 200knovlasteni servis ti zasrafi svjecicu i zaracuna 5-6 radnih sati koji se krecu 200-250kn po satu + materijal
ovlasteni servis ti zasrafi svjecicu i zaracuna 5-6 radnih sati koji se krecu 200-250kn po satu + materijal
Ne pretjeruj i ne zbunjuj ljude.Sve skutere u zadnih 10 godina sam imao nove,servisirao u ovl servisu i nikada nije naplaćeno više od 2 sata a 2 sata je naplaćeno sa razlogom jer je dosta toga rađeno.Uglavnom je naplaćeno 1 sat,,cca 250 kn.Za primjer,u petak sam radio servis na 15000 km u ovl. Piaggio servisu i naplaćen je 1 sat u iznosu 264 kn.
u rijeci je u ovlastenom piaggio servisu radni sat 125kn ili 150kn...
Neću ulaziti u raspravu da li je to točno ali po ugovoru koji dealeri i serviseri imaju sa Piaggio Hrvatska imaju precizirani je normativ za radove i cijena sata a sa sigurnošu mogu potvrditi da nije ona koju si ti napisao.
onda si odvezi lijepo u moj lokalni servis skuter pa dodi s paramaredovni sat je 200kn za kompliciranije zahvate 250kn to su mu cijene ja nista nemogu do toga
Može si on na fakturu i napisati promjer i dužinu kujca ako hoće ali idiot je onaj koji popuši i plati takav tačun.U postu gore sam napisao nešto o tome i čim dobijem kopiju ugovora staviti ću je na forum da ljudi vide šta i kako a ne da ih se guzi kako se kome hoće.
ja sam prosle godine u amiu sat platio 140 kn... tak da nemoj pricat.. cim nadem jamstveni list i racun slikat cu ga
cijena sata od 264 kn je iz Ami Trade ali poslovnica Zagreb i to od petka 09.03.2012.
ako je istina onda stvarno nisu normalni...sta je to poskupilo za 100 i vise kn....
Ključna riječ ti je boldana.Kad smo već kod toga,cijena sata od 264 kn je iz Ami Trade ali poslovnica Zagreb
ne vidim sta tu nevalja...cijena radnog sata nemoze bit 260kn kad servisi bez materijala nisu preko 200kn...neke stavke su cak i dosta jeftine...