smatram da je los iz razloga sta sam ga vozio i to je sramota
ide tak da te svaki baotijan prestize ko mlazni avjon ficeka
zagusena je masina do kraja i nemozes se vozit bez da smetas u prometu
kosta ti 8000kn a za te pare kupis novi piaggio zip dvotaktni koji ce te sluzit bez problema 10 godina i koji ide ko raketa u usporedbi na tomos
tomos nije ono sto je nekad bio
danas ga sklapaju s djelova kineskih masina i cek na ovom smecu su vile i prednji kotac kineski i jednostavno je zalosno
hrdavi su u pola godine
imaju male fergazere kojiih dave
auspusi su im ko na cetverotaktnim tako da 2t masina ne dolazi uopce do izrazaja a djelova za njih je malo tako da uvjek dok nekaj crkne ides novo kupovat pa te oderu
amortizeri su ko da nema nista u njima i jednostavno suplje lupaju
od ovih novih modela izabrao bi tomos streetmate 50 jer je najbolji po stabilnosti i generalno kako se ponasa na cesti.
frend vozi streetmate s vecim fergazerom i auspuhom i moze se motor ugodno vozit 75 realnih po cesti
al bez ulaganja 2000kn u njega nema tu kruha.
Takoder mu crkavaju instrumenti, sve prohrdava i instalacije svake godine cistimo jer doslovno sve kaj je s trujom povezano hrda
o tome kolko je posla bilo i kak smo se najebali da smo sami konstuirali novi filter zraka novu siriju prirubnicu i kolko drkanja je oko struje bilo da ga se odblokira sto je bilo ubiti konstrukcija kompletno novog cdija jer odblokirane cdije nema na trzistu pa je ovo ubiti unikat sto sam proizveo
u detalje necu ulazit al sere mi se dok se sjetim kolko sam proveo vremena