hahahah,za sada kukam ali dobro,bolje i to nego da stoji u garaži po ovakvom lijepo vremenu,stvarno ga vise ne mogu gledati kako bezveze skuplja prasinu u garaži...
za sada se i dalje drzim 4 točka,neki nabuđeni auto je prioritet u buducnosti kroz godinu/godinu i pol...ali tu opet dolazimo do ovog usranog zakona ove jebene drzave i voznje 110 ks do 24 godine tako da ne znam sta cu napraviti po tom pitanju,jer sve ispod 150 ks je slabo i ne ide meda,jedino uzeti nesta sa 1.9 tdi motorom u papirima i onda ga srediti...taj runner je bio bas jeben za izdivljat se i smirit zivce,a sada nemam ni to,ove auto sto trenutno vozim ne idu smjesta i to je samo od točke A do točke B,treba mi nesta da zamjeni skuter i njegovu ulogu ali na 4 točka,da imam zanimaciju
sto se tiče 2 točka,bojim se da sam zauvijek zatvorio tu temu,iako se kod mene nikada ne zna,ja ako popizdim samo odem po nesta i dovezem...ali mislim da ce me u tom naumu sprjeciti usrana a1 kategorija i ovaj jebeni zakon,tako da mi se neda opet gubiti vrijeme,novac i polagati da bi smio voziti nexusa 250 koji ide kao moj runner,ali naravno nije po zakonu jer u knjizci ima 250 ccm !