danas je bila ona:"treća sreća",prosao sam tehncki i rego skuter iz trećeg puta,da dobro ste čuli
skoro 2 sata sam cekao danas tehnicki po onoj jebenoj vrućini,skoro me infarkt opičio...da bi mi na kraju lik sa skalpelom ostrugao staru naljepnicu od tehnickog i izgrebao mi tub vilice u duzini od jedno 7 cm,to nisam ni vidio dok nisam dosao kuci,zamračio sam!!!
sad sam odljepio i tu novu naljepnicu i bacio je u tri pičke materine,jedino rješenje mi je karbon folija oko tubova,to sam imao i prije u planu...
malo sam testirao krajnju brzinu prema Bilju kada sam isao,sa mnom od 90 kg zalegnuto 130 kmh po satu,a dok sjedim uspravno ide do 120 kmh,to mi se cini okej za swapanu masinu i nisam ni očekivao vise...čak mi je i to previse,jer inace bas ne vozim preko 115kmh i neda mi se saginjati,a pri 130 kmh u zalegnutom položaju nisam se bas osjecao ugodno na malom runnerčiću...
ide skuter dobro,ali mogao bi jos bolje,samo sto mi se neda vise drkat oko prijenosa
i jedna poruka za walkaya:care namjerno te nisam htio zvati danas,da ti bezveze ne smetam sigurno imas nesta pametnije za raditi,a pošto se sjećam puta do stanice nije bilo problema
i bolje da nisi isao sa mnom jer bi izludio čekajući red