A oko 8500--u krajnjoj zna doć i do 9 000okr. Imam multivar i 13gr. rolice, zubce sam kontroliral već 3x put od kad sam ga kupil i ja ne vidim niš da se troše, niti trunku, i svaki put pazim da dobro stegnem i da sve sjedne na mjesto prije samog stezanja...tak da ne znam jel to zbilja pravilo ili ide do pojedinca, mislim na to jedenje zuba, ako zbilja jede zube kaj ga ne bi već svi pljuvali . Ali velim ne znam, ja sam se splašil i sad kontroliram čim nekaj mijenjam...zasad je ko novo sve, i nadam se da bu tak ostalo.
Jer probal sam ja onaj VXR kojeg ima/imal Kmič, sad je taj kod Štefa, on je imal Polini vario, i zbilja bi lagal kad bi rekel da je Kmičov išel bolje sa Polinijem, čak sam imal osječaj da moj ima više momenta, ali se je njegov vrtel dosta više...to sam osetil, ali sad neka razlika da bi mogel reći "gle ovaj je zbilja bolji" tog nema... I Kmič je mojeg probal i rekel je da mu se čini da brže dojde do 100km/h moj, pa velim, nije to niš mjerodavno ali velim da ne misliš da ide puno bolje ili lošije, samo velim...jedino je sranje ak multivar zaista jede zubce( kaj se molim Bogu da ja nem doživel)
Kaj se još da stunirati na VXR-u da ide malo bolje
Sad je zima pa bi nekaj i šrafil
Da se morem kurčit kad mi stigne vozačka