Elade, da te malo OT pitam (pa nije toliko OT, o CFMOTO je...
) jesi naša auspuh za svoju mašinu?
Ja san svoj top da rastavit, toliko je sve skupa šuškalo i vibriralo... Zaminija mi je čovik alu zakovice sa malo većim inox, i reka da su auspuh slagali nogom... Moj ka liči na topove sportskih mašina, sa plaštom, ali kaže da je ispod plašta bilo ajme majko...
Sad se ne čuju više nikakve vibracije od auspuha, čuje se 'samo' variomat, zadnje pločice i sve moguće plastike...
Reka mi je čovik da ako za jednu sezonu buden tija radit novi top, prije nego ona cijev unutra totalno propadne pa galvanskom korozijom propadne i plašt, mogu iskoristit plašt i da bi me s njim novi hand-made top doša cca. 1000,00 kuna... A bez mog plašta, znači cili top novi, cca. 1200,00-1500,00 kuna... I da se može ponovo proračunal spuh, i optimizirat bolje nego serijski...
Ma, ja ću sad vozit ovaj spuh ovako dok se cili ne raspadne, a možda skuter i prodan za 2-3 sezone, pa spuh izdrži toliko...
Mislin da bi moga ganjat ipak nešto ka Yamaha X-MAX 250 polovna 2-3 godine stara, Yamaha mi je još u srcu... Iman već žrtvu, ako bude sriće... Ali o tome tek za par godina...
Sad pak ganjam neke zamjenske, bolje i malo tvrđe zadnje amortizere... Moji postavljeni na najtvrđe su premekani čak i za mene samog, a kad i žena sidne, ajme majko, skače ka koza... Zveknu i nogare o pod tu i tamo... Jesi li ti ima sličnih problema sa e-charmom?
I aj pliz, imaš li kakvo mišljenje o samo prvoj Sava MC 25 gumi, a zada da ostane Kinez? splati li se, dobije li se išta time...?