ovako...inace radi se o tehničkoj školi,predmet je mehanika
na zamijeni nam je jedan prof. koji je tek završio fakultet tehnički i ovo mu je prvi posao...i sad:
Zadatak glasi: Odredite grafički brzinu i ubrzanje klipa ''B'' motornog mehanizma prema slici ako je duljina ručice dimenzije OA=r=0,15m
i sad,ja i prijatelj se pogledamo i nikako skontat o kojoj ručici od priča...i sad mi njega pitamo koja je to ručica,i on nece da kaze
i sad...ja njemu nacrtam cilindar i klip unutra i zovem ga da mi dođe pokazat koja je to je*ena ručica...i on meni zaokruži dio ispod klipa di se inace nalazi klipnjača i govori: ''to je ručica''
i ja njega pitam:profesore,koga vi lažete,vi ni neznate čemu ta ''ručica'' služi
i on osto onako paff i misli šta će njega neki mulac je*at i on meni govori: a ti kao znaš šta je ta ručica, i ja njemu govorim da znam,a on ce meni, ajde šta,šta
i ja njemu ljepo kazem,proferore...ovo vam je inace klip ako niste znali,ispod njega klipnjača veže za radilicu,to se zove ''klipnjača'' a ne ručica
i on onako osto bez volje i kaze mi ...ma šuti, i lik nastavi radit
i sad se ja pitam...jel moguće da lik završi tehnički fakultet i da on nezna osnovne dijelove motora...to nije bas normalno
eto pa da cujem malo mišljenja vas ostalih
(ovih dana cu stavit tu sliku na kojoj je on to meni zokružio)