Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem MAX. brzine, Honda x8rs
nikolahonda:
Hvala Yamaha.
moje mišljenje je isto da prijenos nije dobar.
Sekundar promjeniti.
Vidit ću danas koji primar i sekundar imam ja, akoji nudi Malossi pa ćemo vidjeti.
Napisat ću sutra ili preksutra pa mi dajte neko rješenje.
Ja mislim da nema drugdje problem, jer se vidi , a i čuje da mašina ima snage i okretaje ali jednostavno nema te okretaje koje može dati mašina ko prenjeti na kotač.
Po meni.
Remen na variomatu vrti se na gornjem bridu (max.) a remen na kuplungu vrti se skroz dole (na min.) znači sve OK.
Ridi77:
--- Citat: nikolahonda - 27 Veljača, 2012, 14:25:34 ---RIDI
kak blokada ak je skinuta. Vidim da su u kutijici brikane žice. Mislim da nebi onda išao 70 ako bi imao blokadu.
A kad se ja vozim ful gas čuje se da se mašina okreće ko luda , al jednostavno do 65-70 i dalje nikud.
Neznam ko uopće zna da mi pogleda dal je elektronika dobro skinuta. ima na netu neki manual.?
--- Kraj citata ---
moj frend ima tu hondu i pazi kaj ti velim ide ko luda samo ima zx i dizne druge..i kad dode do 85 onak radi kak se ima blokada..i nece dalje itt ima snage za jos al mu neda dalje samo onak koda tuce u blokadu..moj frend isto nezna kaj da radi dda to skine il sto vec..
cvele60:
http://www.btinternet.com/~jhcraig/HondaCDI.swf
nikolahonda:
Hvala CVELE !!
Pogledat ću elektroniku još jedanput.
Skuter sam kupio rabljeni prije 7 godina. I onda sam pogledao kutijicu i vidio da je otvarana u tom dijelu i silikonirana.
Nisam skidao silikon i otvarao da vidim dal je ta žićica prerezana. pretpostavljam da je , jer inače nebi postizao veću brzinu od 50 km/h.
Ali nije zgoreg da pogledam. Drugo mi ne preostaje.
Osim primar i sekundar.
Dali netko zna osim Malossi-a neke jeftinije dijelove. Za nabavit primar i sekundar.
Neznam dali on RHM ili RPM od kojih sam kupio neke dijelove ( a bili su 50% jeftiniji od Malossia) isto drže i dijelove getribe.
Grale:
pa ima vjerojatno i rms,bgm polini,stage 6 itd...vjerojatno ima razlike u cijeni i kvaliteti...pogledaj po sajtovima,po sip-u,scooter atacku itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju