Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem MAX. brzine, Honda x8rs

<< < (4/7) > >>

n0n4m3:

--- Citat: nikolahonda - 27 Veljača, 2012, 13:47:27 ---Hvala GRALE.

Mislim da nisu rolice. Muči me sad to da ni nizbrdo neide brže. Nešt ga koči.

Našao sam Malossi na netu :  piše 16/40  1:2,5   cca. 75 €  (honda x8rs)

jbm skupo je to u p.m  :)

Sad samo moram izbrojati zube koje ja imam. Znači ovaj Malossi mali ima 16 zubi a veliki 40.  i znači 16 x 2.5 = 40 (to je taj omjer)

--- Kraj citata ---

nađi polovnu negdi .. mozda cak odgovara od pežoa .. pogledaj kakva ti je .. da se od pežoa nać za 150kn polovna odlična

Ridi77:
poz..ima moj kum istu takvu 2001 ko nova je sad je pofarbno iznova i sve jebeno izgeda..al njega isto jebe..ima zx i diznu vecu i motor mu ide do 85 i odna u blokadu...i nejde vise..mislim da cdi jebe tu..a trebo bi ti sa ovim ici prek 85 ak nemas blokadu..jebe te blokada sto posto..

nikolahonda:
RIDI

kak blokada ak je skinuta. Vidim da su u kutijici brikane žice. Mislim da nebi onda išao 70 ako bi imao blokadu.

A kad se ja vozim ful gas čuje se da se mašina okreće ko luda , al jednostavno do 65-70 i dalje nikud.

Neznam ko uopće zna da mi pogleda dal je elektronika dobro skinuta. ima na netu neki manual.?

Grale:

--- Citat: Ridi77 - 27 Veljača, 2012, 14:13:11 ---poz..ima moj kum istu takvu 2001 ko nova je sad je pofarbno iznova i sve jebeno izgeda..al njega isto jebe..ima zx i diznu vecu i motor mu ide do 85 i odna u blokadu...i nejde vise..mislim da cdi jebe tu..a trebo bi ti sa ovim ici prek 85 ak nemas blokadu..jebe te blokada sto posto..

--- Kraj citata ---
ma kojih 85 i onda blokada :omfg:

JogFromYamaha:
honda ima kratak prijenos znaci sekundar nemoze izgurat na serijali odblokanoj preko 70 da ga jebes
s kitom on moze ic realnih 82 s uberturazom jedino ces to rjesit da ubacis sekundar
al ovo sto ide 65 to je za k**ra* to nes nevalja
ili ti je kompresija preslaba ili prenos nije ustelan ili te struja davi jer s kitom on mora gurat veselo do 80 po satu ko iz topa ako je sve ustelano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju