Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem MAX. brzine, Honda x8rs
HondaX8rs:
--- Citat: Ridi77 - 27 Veljača, 2012, 17:24:43 ---moj frend ima tu hondu i pazi kaj ti velim ide ko luda samo ima zx i dizne druge..i kad dode do 85 onak radi kak se ima blokada..i nece dalje itt ima snage za jos al mu neda dalje samo onak koda tuce u blokadu..moj frend isto nezna kaj da radi dda to skine il sto vec..
--- Kraj citata ---
meni isto tako imam dellorto 12 sa diznom 72 spojen na airbox , ZX mozda i kit ali nisam nikad ni pogledao ispod plastika , i navuce 85 kada se raspuse i 90 po njegovom satu i dode do jedne blokade nezz zasto ??? a imam osjecaj da bi i vise a mozda mi je i spuh zastopan dali bi moglo i to biti
sry na spymu ali da ne otvaram novu temu :icon_biggrin:
Ridi77:
--- Citat: HondaX8rs - 09 Ožujak, 2012, 22:18:58 ---
meni isto tako imam dellorto 12 sa diznom 72 spojen na airbox , ZX mozda i kit ali nisam nikad ni pogledao ispod plastika , i navuce 85 kada se raspuse i 90 po njegovom satu i dode do jedne blokade nezz zasto ??? a imam osjecaj da bi i vise a mozda mi je i spuh zastopan dali bi moglo i to biti
sry na spymu ali da ne otvaram novu temu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nije do auspuha moj frend isto tako motor moze dalje al dode kao do blokade..i neznamo kaj je..al mogo bi jos ici...pa neznamo kaj da radimo sad..
Ridi77:
Evo to je ta honda.. prije 2 mjeseca smo ju pofarbali i sve..al jebe ta blokada jos..:/
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju