Općenito > Propisi

Voznja bez vozacke skutera 150ccm

<< < (8/19) > >>

Grale:

--- Citat: cona_rab - 25 Veljača, 2012, 18:56:24 ---ovakav zakon je po meni blesav,treba da kad polažeš za B kategoriju automatski dobiješ A1 znači do 125,a onda da kasnije možeš polagat za A bez ovog A1 i A2 sr#nja,za ovaj A1 i A2 su samo da država ubere novce ništa drugo

--- Kraj citata ---
jasna stvar  :icon_thumright:

steeef:
kolko je to glupo na neki način je i pmaetno..ove kamikaze rade pi*darije sa baotijanerima po gradu i pretiču me s desne strane i takve gluposti kaj bi onda bilo da ti istu mogu bez školo za motor vozit i nekaj od 125cc..

danc00:
Vozačka je samo formalna stvar da bi bio opravdan kad bi se nalazil na cesti. Ostalo spada pod kulturu, vještine i "pamet" u prometu. Da bi bil dobar vozač moraš imat oboje, ak nemaš ili kršiš zakon ili napraviš sranje kak je napravil ovaj dečko, navedeno par postova iznad. Nema druge... Uvijek se misli "meni se to nebu dogodilo" i onda eto ti ga na, nismo znali i krivi su svi oko tebe...

Al jebiga, 100ljudi 100 ćudi, 10žena 20 sisa(žene oboljele od raka dojke nisu u toj statistici)...

Nemojte se igrat u prometu, uvijek završi po nekoga loše...

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2012, 00:27:18 ---Da bi bil dobar vozač...
--- Kraj citata ---

...moras bit (barem) ne puno ispod prosjecne inteligencije, skoncentriran i sa sto vise iskustva u prometu. Sve ostalo je teorija

steeef:
da je vozačka samo formalna stvar kupovali bi ju u knjižarama ko i ostale obrasce.
ideš tam valjda da te nauči vladanju s motorom autom kamionom ili bili kakvim motornim vozilom.
ak nemaš vozačku,nemaš ni iskustvo,osim po nekim brdima goricama van prometa..a to nema veze sa situacijama di si ti u prometu s ostalim vozilima nit se znaš ponašat kak treba.
vozit bez vozačke i bez rege nema opravdanja.
ak se more kupovat skuter i čining dijelovi i to nije bacanje para a vozačka je bacanje para jel..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju