Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
3alfa3:
--- Citat: GhostRider - 25 Veljača, 2012, 09:18:51 ---ako cemo o skuterima do 50ccm znaci M kategoriji koja se dobije kad polozis za B.Vozit ces isto prije i nakon sta polozis jer nemas ni jedan sat voznje na skuteru a opet dobiješ tu dozvolu..a vece kubikaze vozit je isti rac bar sta se skutera tice jer imas gas i kocnice prinicip je isti samo sta je malo tezi i malo jaci...
--- Kraj citata ---
Da, ali ces znati (barem bi trebao) propise u voznji
steeef:
treba se ic u auto skolu,ne zove se bezveze skola.
da se nauce propisi pravila znakvi itd..kak mores to znat ak nejdes u auto skolu?
isto tak i ponasanje vozilom u prometu,bilo autom skuterom motorom traktorom itd.
GhostRider:
kuzim to sve,znakove vecinom skuzis kad malo pogledas pa znas koji se na sta odnosi,prednosti te nauce i raskrižjima,al to sve ima na internetu,u njemackoj kolko znam mozes 50ccm vozit bez vozacke....a ovo sp ili tako nes naravno da neces odmah sjest na tako nest osim ako si glup i ufuran....prvo se pocne od tomosa pa onda laganini jer ovako ces samo sebe ubit i nekog drugo...a vozacka necini vozaca vec iskustvo,đabe nekom vozačka ako je vozio samo u autoškoli u koju je isao pred 2,3 godine...
3alfa3:
--- Citat: GhostRider - 25 Veljača, 2012, 16:26:57 ---u njemackoj kolko znam mozes 50ccm vozit bez vozacke....
--- Kraj citata ---
Max brzina je 25 km/h u tom slucaju i skut mora imat blokade koje mu onemogucuju vecu brzinu. U praksi su to sve blokade koje i inace postoje + blokada hoda rucice gasa
cona_rab:
--- Citat: Bokygs - 25 Veljača, 2012, 02:19:38 ---
A1 je do 11kw,a NE 15kw...neznam otkud vam sad tih 15kw ::)
--- Kraj citata ---
ma znam,pogubio sam se u brojevima i u kw i u ks itd....
ovakav zakon je po meni blesav,treba da kad polažeš za B kategoriju automatski dobiješ A1 znači do 125,a onda da kasnije možeš polagat za A bez ovog A1 i A2 sr#nja,za ovaj A1 i A2 su samo da država ubere novce ništa drugo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju