Općenito > Propisi

Voznja bez vozacke skutera 150ccm

<< < (19/19)

Grale:
nemaš ni b? ja ti preporučujem prije da ideš za b polagat,pa onda za a2,jer je razlika između a2 i a1 sto kn po ovom cijeniku...

steeef:

--- Citat: pralas - 27 Veljača, 2012, 19:27:05 ---ja sam napravio 6 000km bez vozačke na skuteru,ali to je bila vecniom voznja u naselju i oko naselja gdje nema previse pameti ni znakova...od toga sam mozda 2 puta otisao do grada siguran u sebe da znam sve znakove,kad sam dosao k**ra*,cijeli sam se pogubio i bilo mi se tesko snalaziti...

kada sam polozio a1 onda sam tek shvatio koliko stvari prije uopce nisam znao a mislio sam da znam...

--- Kraj citata ---

e pa o tome govorim,samo kaj to ne kuže ovi koi još uvijek voze bez tog roza papirića.
nemreš ti skupit iskustvo po nekim uličicama di nema prometa i imaju možda 2 znaka ukupno..

ak voziš 150cc sa A1 nisi legalan za svoje vozilo al barem imaš položen vozački i znaš propise,pravila i kulturu ponašanja u prometu i definitivno si u boljoj poziciji nego da nemaš ništ..onda te bude i murjak pustil neki al neki se bude inatil pa ti pisal..za mir duši i novčaniku,A2 je must have ;)

Loris Ri:
i dosta navika ostane iz autoskole...prije autoskole sam rijetko davo zmigavce,jedino ako je netko iza mene,sad uvijek...
preslo mi je u naviku za svaki slucaj provjerit mrtvi kut,al ne uvijek....i takve sitnice koje ti mogu zivot znacit...

OUC AIR:

--- Citat: *JOHNSON* - 22 Veljača, 2012, 19:08:55 ---Ako im neuspijes pobjec ali mos bez problema.Prvo dobijes sudski ukor i nekih 1000kn onda se zalis na to i dobijes 100kn to platis :D.Drugi put ti ide zabrana polaganje xDD

--- Kraj citata ---
  ja mislim da nije tako svaki put zavisi kakva je bila situacija moj frend nije imo ama bas nista kod sebe i vozi 125 i sam je dobio dobrotvorni rad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju