Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 33 Gostiju pregledava ovu temu.
fxr je popapal gumenog dvaput zaredom a namazal bi i luxovu jurilicu da nije bilo usporenih reakcija na startu zbog 2 promila u krvi
Pohvalno sto reći,ali da gotovo pa serijala ide za 7-8 sec do 100 ,objasni nam u čem je tajna šefa kuhinje
Ovaj je standardan... majke mi haha. dottore. radje nemoj pisat koja je tajna , drzi ih u neizvjesnosti nego pisat da je serijski .
sva sreća pa ja nisam pio niti jedan dan xD
zake nas onda nisi popalal na stazi?
ali nije moj motor jedini koji je tamo bio ajmo rec pojava po pitanju brzine.tu je i bijeli zip 180 od sinise kojeg je lux vozio u drugoj utrci i s njim napravio sekundu bolje vrijeme na stazi nego sa svojim i odvojio se od ostalih dosta vise s njim nego sa svojim s tim da su mu kocnice gotovo nikakve a da koci ko luxov valjda bi skinuo i dve sekunde po krugu a isto u njemu nema skoro nista tjuning djelova sto vam i sinisa moze rec nego je samo jedan kljucan detalj napravljen na malossi 172 termogrupi i stavljen je malossi spuh i malossi 25-ica i jos par sitnica doradjeno da to sve u kompletu ostavi odlican dojam da zip stvarno leti sta vam i sam lux moze rec koji je osto iznenadjen kad je sjeo na njega.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Imali netko nešto sa CityRidea (Defile kroz grad)? Bilo bi lijepo pokazati koliko nas je bilo dok smo bili svi pri hrpi. ^^
ja ne vidim razlog zašto nebi smjeli kad je pod pratnjom policije rega na skuteru znači da skuter nejde ili šta, da ne divlja
Znaci da je tehnicki ispravan za voznju na javnim prometnicama