danc00 jesi se uvrijedio, ovo sam napisao cisto zato jer dosta puta u dosta tema pametujes bez veze, tako si i tu uletia a nisi procita dobro, pa zato prijavi se za moda.
Evo to si uzmi!
HDD ti nisam stavil jer veliš da ti ne treba neki pa ne znam kaj da ti stavim, kučište po meni jedna od bitnijih stavki, i za njega bi dal i 600kuna, jer to jednom kupiš pa si miran godinama/doživotno!
Ako ideš na odlično kučište uzmi ovo:
CM 690 II, a ako ideš na jeftinije uzmi neko bez napajanja za 150kuna i bok, ovo u sredini ne gledaj. Ja sam curi uzel za 150kuna neki teži šrot, ali je ljepo njoj i služi svrsi. Čak ni nemrem reći da vibrira...ne tolko kolko sam mislil da bude, ali se moreš pozdraviti sa ventilatorima i propuhom koji ti omugoćava OC tih predivnih komponenti.
Ova konfa ti je barem 30% jača u startu od ove tvoje navedene, s tim da se overkloka bez ikakvog rizika ili znanja na veće taktove koji nisu na odmet ak se igraš.
Grafička ti je dobra, i nikakva jača ti nije potrebna ak nemaš veću rezoluciju od 1920x1080...
DDR3 ti sam stavil 8Gb jer nije skupo a miran si, prije ćeš uzimat novo računalo opet nek ćeš ići nadograđivat RAM, a 200kuna po 4Gb RAM-a uz to da imaju HEATspredere je bagatela...
CPU i matična su bez komentara, ne znam kaj reći a da vam bude zanimljivo... matična je odlična, CPU malo slabiji no za današnje igre i predobar, matična je takva da možeš s njom radit kaj te volja i nije volja...močna stvar.
Konfa je brutalna, treba ti kučište i hard, pa si vidi konačnu cijenu, iusporedi s ovim gore.
Grafička je tvornički OCana, i ima najbolje hlađenje, nečujna je i hladna....
ITD
P.S napajanje je dovoljno da drži i CF HD 5850....tak da ni s time nemaš brige.