danc00 jesi se uvrijedio, ovo sam napisao cisto zato jer dosta puta u dosta tema pametujes bez veze, tako si i tu uletia a nisi procita dobro, pa zato
prijavi se za moda.
![](http://i1266.photobucket.com/albums/jj527/danc007/th_Untitled-1.jpg)
Evo to si uzmi!
HDD ti nisam stavil jer veliš da ti ne treba neki pa ne znam kaj da ti stavim, kučište po meni jedna od bitnijih stavki, i za njega bi dal i 600kuna, jer to jednom kupiš pa si miran godinama/doživotno!
Ako ideš na odlično kučište uzmi ovo:
CM 690 II, a ako ideš na jeftinije uzmi neko bez napajanja za 150kuna i bok, ovo u sredini ne gledaj. Ja sam curi uzel za 150kuna neki teži šrot, ali je ljepo njoj i služi svrsi. Čak ni nemrem reći da vibrira...ne tolko kolko sam mislil da bude, ali se moreš pozdraviti sa ventilatorima i propuhom koji ti omugoćava OC tih predivnih komponenti.
Ova konfa ti je barem 30% jača u startu od ove tvoje navedene, s tim da se overkloka bez ikakvog rizika ili znanja na veće taktove koji nisu na odmet ak se igraš.
Grafička ti je dobra, i nikakva jača ti nije potrebna ak nemaš veću rezoluciju od 1920x1080...
DDR3 ti sam stavil 8Gb jer nije skupo a miran si, prije ćeš uzimat novo računalo opet nek ćeš ići nadograđivat RAM, a 200kuna po 4Gb RAM-a uz to da imaju HEATspredere je bagatela...
CPU i matična su bez komentara, ne znam kaj reći a da vam bude zanimljivo... matična je odlična, CPU malo slabiji no za današnje igre i predobar, matična je takva da možeš s njom radit kaj te volja i nije volja...močna stvar.
Konfa je brutalna, treba ti kučište i hard, pa si vidi konačnu cijenu, iusporedi s ovim gore.
Grafička je tvornički OCana, i ima najbolje hlađenje, nečujna je i hladna....
ITD
P.S napajanje je dovoljno da drži i CF HD 5850....tak da ni s time nemaš brige.