evo mene opet... nakon što mi je stari maznuo dužu getribu koju sam si naručio, kupio ja ponovo novu
znači sekundar drugi sam kupio..
evo kako su tekli radovi:
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usrazlika stari / novi
Uploaded with
ImageShack.usstari zupčanik ide ĆAA
Uploaded with
ImageShack.useo novi ide nutra
Uploaded with
ImageShack.ussve spremno za montažu
Uploaded with
ImageShack.usa tu je sjeo i Malossi bijelli centralni u kombinaciji sa 5.5g rolicama.. ( savršena kombinacija )
Uploaded with
ImageShack.usovo je faza dok se toči ulje u getribu...
Uploaded with
ImageShack.usa nije od viška ni INOX okvir
Uploaded with
ImageShack.usi stavio sam drugu zadnju gumu, isto neka kineska al je po visini veča od stare za 3cm....i tako sve ja složio tip-top. namotiro spuh i sve ulio ulje u getribu.. i samo što ga nisam zapalio da se idem vozit, neda meni vrag mira ja idem okrenut za svaki slučaj kotač da vidm jel se opče to vrti, kad ono melje neš nutra... ja gledam koji K _ _ _ C i vidim sastrane jednu malu podlošku koju sam zaboravio stavit iza zupčanika sekundara.. to ej kao neka distanca do ležaja.. i eto veselja, skidaj sve ponovo dole...i dobro i to sam složio nakon sat vremena..
eh dojmovi: prenos je super uštelan, start je donekle osto isti, daljnje ubrazanje je naravno lošije kad je duža getriba nutra, ALI ja se po satu vozim 80 a mašina prede.. ne dere se opče kao inače baotiani več na 80 se oče razletit od okretaja...znači preko 80 neš malo ide, slab je sad da razvrti ovu getribu do kraja.. al nea veze.. sad se vozim ko čovjek 8 banki a motor ne urla
to je za sad to od nabrijavanja.. ako bog da para još mislim samo uzet glavu sa večim ventilima i karb od 125-ice i mislim da mi više netreba...