ehhh tek sad kad je ljepo razrađen motor ja se poveselio aj super ljepo sve novo složeno, pouzdano nema šta idem ja malo putovat... krenem iz ZGa za Glinu i dođem ja tamo, i krenem nazad za ZG i dođem do Buzina i počne samo gubit snagu i nejde prek 70 da ga jebeš..i u Dugavama se samo zgasi u sred vožnje tam na onoj cesti sa 3 trake :
i aj nekako jedva upali dođem ja na pločnik i gledam gledam.. počeo je bacat benzin na usis.. reko mora da je usisni ventil našpanat.. raskopam to vidim nije ima lufta.. aj ohladi se on malo upalim ga nekak jedva i krenem dalje.. i nisam ni 50m napravio i zariba
i raskopam ja to sve kad ono fali komad klipa :
eo vidi se na slici a za čudo karika ostala cijela, sve karike su cijele cilindar ko novi nije mu ništ..ovi komadiči klipa kaj su popucali zašli su pod ventil i ventil nije dihto pa je zato puho kompresiju na frgić.. samo mi tu nije jasno kaje zacvikalo.. ventil nije spigan a na klipu se nevidi da je udario i ventil..
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.use da nisam napomenuo da sam ga ganjo cijelim putem u oba smjera kolko ide ( to je bilo prekjučer a vani bilo 26c ).. nisam ga štedio baš.. ulje i sve ostalo smrdi koda se skuter pregrijo..
karike sam uspio uzvadit iz klipa.. one su ko nove.. cilindar nije ni pipnut, glava neznam nisam puno gledo valjda je OK... nadam se da mi samo treba novi klip i ništa više.. :/