Tebi je ova godina bila puna kojekakvih dogodobstina... Nadam se da je tome kraj i da ce sljedeca godina biti mnogo produktivnija i uspjesnija. (bez neplaniranih kvarova i gubitka novaca)
Vidim da ti jedni govore jedno, drugi drugo, itd...
Ja cu ti reci ono sto znam i kako se ja odnosim prema tim problemima :
Svjecica - sto hladnija s kojom motor pali bez problema (i sam znas da je hladnija svjecica bolja za samu masinu ali ima slabiju ucinkovitost samociscenja)
Smjesa - to treba postelati prvo ugrubo (preporucene dize i igla za odgovarajuci karb i kolicinu zraka), poslije grubog ides na fino ustelavanje ali nije preporucljivo voziti dok karburator nije adekvatno postelan, jer onda dobijes lazni osjecaj sigurnosti (vidi skuter vozi, dobro mu je a zapravo to nije tako)
Uostalom sve je manje-vise receno...
Sa slike bih rekao da je krivac iskra sa pretople svjecice jer je erodirala celo klipa ( slicno djeluje stroj erozimat ) jer nije bilo smjese izmedju cela klipa i elektrode svjecice (kao sto je alfa rekao i hac potvrdio dolazilo je do preranog zapaljenja) ali jednako tome moze biti uzrok i presiromasna smjesa iako bi tada klip malo drugacije izgledao (hac je spomenuo i sama toplina bi se sirila skoro po cijeloj povrsini klipa - stradao bi i bocni dio klipa i celo vise prema ispuhu - zbog visoke temp ispusnih plinova koja bi na ovaj nacin bila jos visa - kisik) vjerojatno je onda osiromasena smjesa samo pridodala tvome problemu a glavnog krivca bih trazio u svjecici.
Mislim da sam uspio rezimirati sve gore spomenuto.