I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel to ovi ili mi se samo cini http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-672086/
je to je taj motor al vise nije moj sad je kod jednog frenda pa je on iz zajebancije stavil taj oglas
imam i ja jednog takvog frenda,kojem starci ne daju da proda motor,al on ga stalno stavlja u oglase da vidi kako diše
jel bi ti nekog zvao na takav oglas? neznam dal ti imas r6... al zanima me ta crvena r6 sa wingsom jel kupljena malo dalje od konjscine mislim da u jertovcu?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
od koga iz jertovca? tam sam ja prije zivel... jedina r6 za koju ja znam u jertovcu je od musca... a on ju jos ima
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Pozdrav evo da predstavim jedan projekt koji si vec dugo planiram , radi se o sp-u 180 02 godina , napralvjen je komplet strip down do serafa i polako se sastavlja...dosta sporo napreduje jer mi drugi motori oduzimaju i vrijeme i novac... uglavnom za sad je rama ispjeskarena i plastificirana u narandastu jos neki popratni djelovi u crnu , masina je staklarena i izgleda ni vise ni manje nego kao iz tvornice
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!