Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 24 Gostiju pregledava ovu temu.
daj zamisli to...ajme kako bi nekom jebao mater...luna je prejaka jednostavno...snaga se oseca
jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera.
Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:13:16jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera. pazi da taj dan ne dođe brže nego što misliš!
nadam se da hoce pa da mozemo sljedece sezone ko ljudi otic na moreno. SLOW JA VJERUJEM U TEBE TI SI MOJ IDOL.
Citat: aprilija top - 09 Studeni, 2008, 21:22:01bez brige 2t nova sj je tu trokanja vise nema i polutke su tu sr 150 moze slobodno na start ak treba a ici ce i luna kad se poslozi da dode over rangee moj apriliatop kaj bi ja dao da imam overrange ili bar duzu getribu.Di bi mi bio kraj onda.I bez toga sam popapao sa replicom nekoliko sp-ova 180 do 120 po satu bez nekog velikog truda.
bez brige 2t nova sj je tu trokanja vise nema i polutke su tu sr 150 moze slobodno na start ak treba a ici ce i luna kad se poslozi da dode over range
lijepo lijepo..a kako "ono" napreduje?