kralju neman ti sta rec nego sve sta su momci vec rekli.
vozin lunu vision 2 vec 5 miseci i prosa san priko 4000km i nista osin sta san sredia minimum i prominia svicicu ngk.
maloprije san prosa svih 45 strana i vridilo je mogu ti rec kad vidis da se neko trudi i ima ogromnu volju ucinit nesto a ne ka oni sta samo kesaju pare a nemaju veze sta stavljaju u motor nego stave samo jer to ima njegov prijatelj ili neko drugi u gradu pa nagovara tatu da i on mora bit cool....itd
gledajuci komentare neko je spomenia da mu vratis onaj nosac za kufer al je taj preruzan , moj savjet je da probas od vision 2 oni ka spojler, ne znan kako da ga nazoven i ne virujen da puno kosta a izgledat ce po meni bar lipse i popunjeniji ce ti bit zadnji kraj.
takoder me zanima di bih mogao nabavit takve ili slicne retrovizore s obzirom da zivin u splitu i po kojoj cijeni i ti led prednji zmigavci jel mogu tu stajat ili ne jer me ovi standardni strasno zivciraju, jedanput san se isa okrenit za 180° i totalno zaboravia rasirit noge i udren kolinom u zmigavac i skoro padnen pa san ih tia iscupat od nervoze i nisan ima ideju di bi mogli ic ....
unaprijed se zahvaljujem na odgovoru...