Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
steeef:
--- Citat: Grale - 25 Veljača, 2012, 18:06:02 ---ako nisi u ovaj novi ulio kiselinu još,stavi ga tu u tržnicu i prodaj ga
--- Kraj citata ---
bolje nek ga onda spremi doma i ima za rezervu.
fantomix:
--- Citat: Grale - 25 Veljača, 2012, 18:06:02 ---ako nisi u ovaj novi ulio kiselinu još,stavi ga tu u tržnicu i prodaj ga
--- Kraj citata ---
Novi je onaj suhi i vec je ugradjen i nebi se vise maltretirao sa rastepavanjem jer bu bilo viska serafa,a ovaj stari sa kiselinom,i neznam ni sam kolko moze vrijedit yuasa 12v 14ah,to bi radje mozda mjenjao za nesto sta isto neko ima doma da pase za moj skuter a njemu ne treba mu bas.
fantomix:
Jel zna neko koji su osiguraci od trube,vidim da ima naprijed sa ljeve strane neka cetri i iza su neki ispod sica,pretpostavljam ovi naprijed?
steeef:
--- Citat: fantomix - 26 Veljača, 2012, 07:48:46 ---Jel zna neko koji su osiguraci od trube,vidim da ima naprijed sa ljeve strane neka cetri i iza su neki ispod sica,pretpostavljam ovi naprijed?
--- Kraj citata ---
prednji..sustavom elimunacije skuzi koi je ;)
fantomix:
--- Citat: steeef - 26 Veljača, 2012, 11:13:47 ---prednji..sustavom elimunacije skuzi koi je ;)
--- Kraj citata ---
Pokusao sam rijesit problem trube,osiguraci su dobri,raskopao sam onu prednju masku i skinuo retorvizore i skiljio malo ispod plastika nebi li ugledao ispod trubu,pocela kisa pa sam brze bolje sve sastavio i vratio nazad,pitanje:gdje se nalazi truba,ili je ja nemam na skuteru ili je stvarno dobro skrivena iza ili ispod necega?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju