Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
Grale:
yuasa akumulatori inače imaju po dvije godine garanciju...ako imaš račun idi ga zamjeni :laughing7:
fantomix:
--- Citat: Grale - 25 Veljača, 2012, 14:38:20 ---yuasa akumulatori inače imaju po dvije godine garanciju...ako imaš račun idi ga zamjeni :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nemam racun,mozda bivsi vlasnik ali sad mi se vise neda s tim zamarat,nadam se daje sad prica sa akumulatorom zavrsena,sad se okrecem velikom servisu. :jerk:
steeef:
--- Citat: fantomix - 25 Veljača, 2012, 15:40:06 ---Nemam racun,mozda bivsi vlasnik ali sad mi se vise neda s tim zamarat,nadam se daje sad prica sa akumulatorom zavrsena,sad se okrecem velikom servisu. :jerk:
--- Kraj citata ---
probaj napunit taj aku kaj si izvadil iz skutera pa budeš videl,,možda je od stajanja se ispraznil samo.
fantomix:
--- Citat: steeef - 25 Veljača, 2012, 17:37:04 ---probaj napunit taj aku kaj si izvadil iz skutera pa budeš videl,,možda je od stajanja se ispraznil samo.
--- Kraj citata ---
Ma akumulator je dobar,pali bez problema,trebao sam ga samo napunit,bez veze sam kupio novi akumulator ali kaj se moze,cuvat cu ga za rezervu :dontknow:
Grale:
ako nisi u ovaj novi ulio kiselinu još,stavi ga tu u tržnicu i prodaj ga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju