Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
steeef:
mra bit u prednjem kraju..osim ak je faka skinuta iz nekog razloga..
fantomix:
--- Citat: steeef - 26 Veljača, 2012, 14:28:45 ---mra bit u prednjem kraju..osim ak je faka skinuta iz nekog razloga..
--- Kraj citata ---
Jel znas mozda tocno di bi trebala bit truba,ljevo,desno,gore ljevo,gore desno,dole ljevo itd?
fantomix:
Zanima me kolko sam jos trebao rastavit da bi dosao do trube,skinio sam danas prednju masku i retrovizore ali me kisa poterala pa sam sve sklopio nazad, zanima me dali sam bio blizu da imam pristup trubi i sta sam jos morao odserafit,jer ako nema jos puno rastavljanja to bi sam probao rijesit a ako ima onda bi u servis isao,fali mi ta truba da mogu komadima trubit,salim se naravno bas je nezgodno vidim frenda na cesti i prodjem pored njega pa ce mislit gle kak je uobrazen nece se ni javit :icon_tongue:
mrcina:
truba ti nije gore več dolje ispod kilera dakle moraš skinuti donju plastiku koja štiti podvozje skutera.
kad gledaš odnapred to su ti one rešetke iza prednjeg kotača a to je velika plastika, prati šarafe ima ih hrpa i ispod gumenih tepiha imaš veče šarafe.
fantomix:
--- Citat: mrcina - 27 Veljača, 2012, 09:02:02 ---truba ti nije gore več dolje ispod kilera dakle moraš skinuti donju plastiku koja štiti podvozje skutera.
kad gledaš odnapred to su ti one rešetke iza prednjeg kotača a to je velika plastika, prati šarafe ima ih hrpa i ispod gumenih tepiha imaš veče šarafe.
--- Kraj citata ---
jel to znaci frend da onda ne moram raskopavat prednju masku i skidat retrovizore?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju