Općenito > Maxiskuteri

Piaggio x9 200 evolution par pitanja

(1/14) > >>

fantomix:
Kupio sam ovaj skuter neki dan i imam par pitanja ako neko moze odgovorit:

1.dali se oba dva retrovizora sklapaju ili samo lijevi jer na mom skuteru desni se uopoce neda to jest uopce nema funkciju preklapanja pa pretpostavljam da je mozda bivsem vlasniku puknuo pa ga je zamjenio sa obicnim,pa me zanima dali je to samo kod mene ili inace tako treba biti?i kako se uopce sklapa retrovizor jer prema unutra bi vjerojatno trebao ali nejde a bojim se da ne potrgam nesto,to mi je dosta vazno jer mi na knap ide kroz vrata pa svaki put zaderem sa retorovizorom.

2.nigdje nisam nasao koji model masine ima ovaj skuter ako neko zna? negdje pise taj qvazar a negdje leader?

3.jel ima djelova za kupit? (mislim na plastike i ostalo jer pretpostavljam da za masinu ima)

fantomix:
Htio sam jos nesto napisat ali mi nesto nece vise primit pisanje i pojavljuje mi se neki text editor,uglavnom toliko za sad,hvala unaprijed svima na odgovorima!

steeef:
retrovizor bi se trebal dat sklopit i jedan i drugi,osim ak nije bil potrgan pa je ljepljen...ili možda malo teže ide..
ako je 200 cc onda je leader ako je 250 onda je quasar.
dijelova se nađe polovnih...ima i novih naravno :)

fantomix:

--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 16:23:09 ---retrovizor bi se trebal dat sklopit i jedan i drugi,osim ak nije bil potrgan pa je ljepljen...ili možda malo teže ide..
ako je 200 cc onda je leader ako je 250 onda je quasar.
dijelova se nađe polovnih...ima i novih naravno :)

--- Kraj citata ---

Svaka cast al si brz prijatelju,hvala ti na ovako brzom odgovoru,radi se o tome da lijevi retrovizor izgleda isto kao desni ali uopce nema nikakvog sistema ili kak da kazem nemoze se preklopit,onda je vjerojatno pukao pa su ga nekako zavarili i polakirali,uglavnom ne vidi se to toliko ali sam to tek jucer skuzio,ali samo da mogu desni vec preklopit bi mi lakse ulazio u garazu,mozda da malo naspricam sa wd-om pa bi onda islo?

Ako moze jos nesto me zanima,imao sam prije nexusa 250 ali se ne sjecam dal je na njemu bilo isto,ovak kad dodam gas masina nekak zaplese napred nazad(to sam primjetio kad je na centralnim nogarima), jer to normalno ili ona ima takav hod na tim njenim nosacima ili nije?

steeef:
ajd poslikaj te retrovizore pa nakači sliku da vidim ;)

kaj se tiče šetanja mašine,ona mora radit malo napred nazad al ne sad da pleše..
koja godina je x9,kolko km ima?
moguće je da su ti otišli ležajevi u nosaču motora i selen nosača motora pa se mašina baca..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju