Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
fantomix:
I jos jedno pitanje za kraj danasnjeg dana :jerk: vidio sam na ovoj stranici x9 project da postoje zmigavci koji idu u prednju masku,posto x9 200 ima prednje zmigavce samo u retrovizorima a dole postoje rupe sa onim crnim mrezicama,razmisljam da bi ugradio i dole zmigavce jer nekako imam osjecaj da bi se bolje vidjeli,po noci nema problema ali po danu mislim da se ipak malo slabije vide i nije mi to tak sigurno,vozaci u autima nekako sam primjetio traze ocima zmigavce na mom skuteru?Jel to neko ugradjivao mozda i di bi se to moglo kod nas kupit?
fantomix:
Sapunica zvana akumulator se nastavlja,dao sam starom da mi zamjeni akumulator za 12v 12ah i donese mi od istog proizvodjaca ali vidim da su drukcije dimenzije 151x87x146,sad pitaj boga dal ce to pasati? i ovaj kaj je stari doneso je suhi kolko vidim,sad jesu oni bolji ili ovi sa kiselinom?
steeef:
suhi su kao bolji..pogleda kak je u usporedbi s ovim kaj si prvo donesel,ak je malo veći bude ok.
mrcina:
mislimk da če iči
fantomix:
Akumulator upravo promjenjen,viska serafa nema :laughing9: u skuteru je bio onaj yasu ili kak se vec zove,12v 14ah,pise da je montiran u 6mj 2010.g,kaj je moguce da je riknuo a nije star ni 2 god,kaj je tu je ja zamjenio mada mislim da je ovaj jos uvjek dobar,kiseline mu ne fali.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju