Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
mrcina:
12ah a može fizički i 14ah u rupu akumulatora, bitna ti je širina visina ne
fantomix:
--- Citat: steeef - 22 Veljača, 2012, 01:43:19 ---kolko sam ja pročital treba bit 12v 12ah tak da zamjeni i uzmi 12 ah..
da bi došel do akumulatora moraš skinut kofer,njegov nosač i plastiku stražnju sa štopom i eto ga :)
--- Kraj citata ---
Je hvala kolega,zvao sam ovlasteni servis i kazu 12ah ak vi svi kazete da je to tak,ok mjenjam za 12.
fantomix:
Imam novo nagradno pitanje,dakle kilometar sat jedan dan pokazuje da sam prosao 3350kn a drugi dan 4560,i tak stalno neke druge cifre,jel se to da popravit ili novi kilometar sat,e da i truba mi ne radi,jel prekidac ili je truba sta mislite?
mrcina:
imaš poruku na pm
imaš dva pokazivača kilometraže trip 1/2 i ukupnu kilometražu tako da se ne zamaraš time.kad ti krepa pokazivač zamijeniš drugim.
fantomix:
--- Citat: mrcina - 22 Veljača, 2012, 15:56:13 ---imaš poruku na pm
imaš dva pokazivača kilometraže trip 1/2 i ukupnu kilometražu tako da se ne zamaraš time.kad ti krepa pokazivač zamijeniš drugim.
--- Kraj citata ---
Kaj se promjeni sat ili?Mozes malo objasnit,ja sam na nexusu uglavnom koristio onaj mod da mi pokaze kolko mogu sa tankom preci kilometara i to je sve u biti sta mi je trebalo,nekak mi se cini da sam to vidio na ovom satu isto ali danas to vise nisam moga naci,mislim ne smeta mi to tolko sta on pokazuje krivo predjenu kilometrazu jer stvarno nemam namjeru prodavat ovaj skuter ali htio bi da mi sve radi.
Uglavnom mislim da ovaj moj kilometar sat dosta toga ne pokazuje dobro i da je lagano za sutnut u smece.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju