Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
Grale:
si siguran da je tvornički 9 ah?ako je ostavi ga,mada mislim da je više...al trebo bi ti stat i 12ah...ili 14 čak...
fantomix:
--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2012, 20:24:47 ---si siguran da je tvornički 9 ah?ako je ostavi ga,mada mislim da je više...al trebo bi ti stat i 12ah...ili 14 čak...
--- Kraj citata ---
Nisam siguran kolko je tvornicki,nemrem naci na internetu nigdje,kaze mi frajer u ducanu da pise u katalogu da je tvornicki 9ah.
Grale:
pa pogledaj na starom akumulatoru kaj piše gore...al ja mislim da ti je 12 ah,al da stane i od 14 unutra...
fantomix:
--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2012, 20:37:37 ---pa pogledaj na starom akumulatoru kaj piše gore...al ja mislim da ti je 12 ah,al da stane i od 14 unutra...
--- Kraj citata ---
Nemrem pogledat dok ga ne izvadim a nisam na x9 nikad to radio,gledam upute di bi se trebao nalazit ali kolko mi se cini trebam skidat i kofer da bi dosao do akumulatora,kolko mi se cini da je ispod zadnjeg svijetla tak nekak,a nemam vremena prek tjedna od dvoje djece da to raskopavam prije mraka jer nemam garazu.Jel zna neko kolko treba vremena uopce da se izvadi akumulator?
steeef:
kolko sam ja pročital treba bit 12v 12ah tak da zamjeni i uzmi 12 ah..
da bi došel do akumulatora moraš skinut kofer,njegov nosač i plastiku stražnju sa štopom i eto ga :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju