Općenito > Maxiskuteri

Piaggio x9 200 evolution par pitanja

<< < (8/14) > >>

steeef:
probaj trubu lupnut lagano pa onda stisnut..ak ne radi spoji ju drito na + i - pa budes videl dal je do nje..ako radi onda je il prekidac ili neki osigurac prdno.

fantomix:

--- Citat: steeef - 22 Veljača, 2012, 17:28:17 ---probaj trubu lupnut lagano pa onda stisnut..ak ne radi spoji ju drito na + i - pa budes videl dal je do nje..ako radi onda je il prekidac ili neki osigurac prdno.

--- Kraj citata ---

Ok,budem za vikend sve to probal,ljudi moji da vas nema trebalo bi vas izmislit  :toothy9:

Grale:
pa jel si stavio novi akumulator?dok staviš novi akumulator,probaj onda dal ti radi truba...

fantomix:
Nabasao sam na jedan link http://www.x9ownersclub.co.uk/forum/index.php?topic=17577.0;all nejde mi engleski bas najbolje ali me zanima kakav je to variomat na slici?(mislim na taj neki sportski) sta se s njim dobije i kolko kosta,jel ga ima neko??Razmisljam da bi mozda stavio jednog dana tako nesto da se dobije malo na startu,kolko bi trebalo ulozit novaca da se malo nabrije x9,bez kita samo tak nekakav variomat,neznam sta jos ide kuplung,fedri,auspuh?

steeef:
samo variomat stavi (polini speed control) i eventualno tvrđe federe kvačila..
ovo je j.costa variomat..nema ih baš kod nas i relativno su skupi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju