Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
fantomix:
--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 17:45:24 ---selen je oko 180 kn,ležajevi su oko 40 kn komad,a ide ih 4 u nosač..plus ak treba osovine mjenjat u nosaču negdi još 60kn komad i ruke kaj neznam kolko bi mogli uzet.
mada čudno da na tak malo km se to sje..
--- Kraj citata ---
Ma nisam neki strucnjak ali gotovo sam siguran da je napravio vise kilometara nego sta pise,reko sam to i bivsem vlasniku u facu a on se cudi kao pa ko bi vracao kilometre na skuteru,auspuh mi se cini dosta izgoren za te kilometre a i po diskovima bi rekao da ima izmedju 20 i 25 tisuca,kupio sam ga na blef jer je sve ostalo u dosta dobrom stanju,registriran je do 8mj i ima nove mischelin gume,kofer u boji original,i dvije kacige original piaggio u boji motora,a spreman sam ulozit 3-4 tisuce kn da sve bude ok.
fantomix:
--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 17:45:24 ---selen je oko 180 kn,ležajevi su oko 40 kn komad,a ide ih 4 u nosač..plus ak treba osovine mjenjat u nosaču negdi još 60kn komad i ruke kaj neznam kolko bi mogli uzet.
mada čudno da na tak malo km se to sje..
--- Kraj citata ---
Kolega skuteras ajd mi reci dal se smije i kolko vozit ako su seleni i nosaci otisli,sta moze od ovoga dalje riknut?
duje87:
vjerojatno mu je celer riknia digitalni, sta in je i mana, pa je kupia drugo s manje kilometara ili cak i novi :toothy9:
mrcina:
i na taj način je prevario kupca, jer nije bitna samo kilometraža na celeru več i stanje mašine. zašto zato jer mašina se troši kao kako nabijaš kilometre im zato to mora biti ujednačeno.
ja imam x9 250 kojeg prodajem i kad me upitaju kažem grešku a to je da mi se celer zresetirao sam od sebe ali u oglasu lijepo piše koliko km je prešao ukupno a ne koliko ima na celeru.
inače to je neki bug kod piaggia da im se resetiraju celeri sami od sebe.
steeef:
--- Citat: fantomix - 07 Veljača, 2012, 21:55:17 ---Kolega skuteras ajd mi reci dal se smije i kolko vozit ako su seleni i nosaci otisli,sta moze od ovoga dalje riknut?
--- Kraj citata ---
more se razj. sve vezano uz nosač,pa počne bacat se mašina ljevo desnona davanje i puštanje gasa i to nije nimalo ugodno u vožnji..s tim mogu dobit i seleno amortizera i u najgorem slučaju moreš se prolijat sa skutera..
zadnja 3 skutera na koima sam to mjenjal imali su oko 25 tkm :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju