Općenito > Maxiskuteri
Piaggio x9 200 evolution par pitanja
fantomix:
--- Citat: steeef - 08 Veljača, 2012, 10:53:41 ---more se razj. sve vezano uz nosač,pa počne bacat se mašina ljevo desnona davanje i puštanje gasa i to nije nimalo ugodno u vožnji..s tim mogu dobit i seleno amortizera i u najgorem slučaju moreš se prolijat sa skutera..
zadnja 3 skutera na koima sam to mjenjal imali su oko 25 tkm :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ok,hvala ti puno,ne mislim se dugo vozit tak nego od servisa do servisa .-)
luka ns:
--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 16:23:09 ---retrovizor bi se trebal dat sklopit i jedan i drugi,osim ak nije bil potrgan pa je ljepljen...ili možda malo teže ide..
ako je 200 cc onda je leader ako je 250 onda je quasar.
dijelova se nađe polovnih...ima i novih naravno :)
--- Kraj citata ---
bez ljutnje, zar nije 200ccm quasar, msm moj malaguti je 2003 200ccm i quasar je gore
duje87:
--- Citat: luka ns - 09 Veljača, 2012, 08:59:46 ---bez ljutnje, zar nije 200ccm quasar, msm moj malaguti je 2003 200ccm i quasar je gore
--- Kraj citata ---
leader je i tvoj malaguti takodjer..
fantomix:
--- Citat: duje87 - 07 Veljača, 2012, 22:19:11 ---vjerojatno mu je celer riknia digitalni, sta in je i mana, pa je kupia drugo s manje kilometara ili cak i novi :toothy9:
--- Kraj citata ---
Moze bit i to kolega,mozda je bio i savijen ko perec pa je sve novo,ko ce ga znat,onako kupio sam ga kako se kaze ko macka u vreci jer mi se slucajno poklopilo da mi je prijatelj sa vucnom sluzbom bas tad bio u tom dijelu grada pa reko ajde mozda je sudjeno .-)
Kupio sam ga da nisam ni krug napravio jer je bilo jako hladno a ajde covjek mi garantira da nije bio razbijan pa mi nista ne preostaje nego da vjerujem u to.
fantomix:
Dali neko zna u Zagrebu dobrog servisera koji promjenio remen,zatezace i rolicice i sta vec treba za taj servis u fusu nesto jeftinije od ovlastenih servisera?Radi se o tome da neznam u kakvom je stanju moj skuter kojeg sam nedavno kupio a bivsi vlasnik je varalica tako da mu nista ne vjerujem, pa ako odem samo tako u servis i ostavim im skuter promjenice i sta treba i sta netreba,htio bi postenog servisera kod kojeg bi bio prisutan da mogu vidjet sta je stvarno otislo a sta nije?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju