Općenito > Maxiskuteri

Piaggio x9 200 evolution par pitanja

<< < (2/14) > >>

fantomix:

--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 16:38:11 ---ajd poslikaj te retrovizore pa nakači sliku da vidim ;)

kaj se tiče šetanja mašine,ona mora radit malo napred nazad al ne sad da pleše..
koja godina je x9,kolko km ima?
moguće je da su ti otišli ležajevi u nosaču motora i selen nosača motora pa se mašina baca..

--- Kraj citata ---

Budem kasnije stavio slike,2003,godina je,a sat kaze da ima 4300kn i vlasnik mi se kune da su kilometri pravi ali mi malo smrdi,dosta je ocuvan ali mislim da je ipak malo vise napravljeno s njim.

fantomix:
To malo da mora masina setat naprijed nazad me zanima,kad dodam gas ona seta jedno 10-tak cm naprijed nazad,kak da znam da je eventualno mozda otislo to sta ti mislis?Kolko bi bilo previse da seta masina?

steeef:
šetat napred nazad more možda pol cm,kolko dozvoljava selen nosača motora :)

fantomix:

--- Citat: steeef - 06 Veljača, 2012, 17:27:23 ---šetat napred nazad more možda pol cm,kolko dozvoljava selen nosača motora :)

--- Kraj citata ---

A vise ceta,a ko bi ga znao,sta je tu je vozim ga u servis pa cu ga dat uredit da sve bude ko novo,svidja mi se ovaj model i mislim ga vozit duze vremena pa necu zalit za novcima,kolko bi me za to mogli odrat u servisu?

steeef:
selen je oko 180 kn,ležajevi su oko 40 kn komad,a ide ih 4 u nosač..plus ak treba osovine mjenjat u nosaču negdi još 60kn komad i ruke kaj neznam kolko bi mogli uzet.
mada čudno da na tak malo km se to sje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju