@junior/neos - nista drugo ni ne dolazi u obzir osim steneta.. dosta ste pomogli,al tako sam radio i sa ovom kujom od rotvajlera.. uvijek je dobijala kvalitetnu hranu i sve,al naravno i kosti od rucka itd haha
setnja i to se podrazumjeva,tu sam sa sela pa i veliko dvoriste je tu tak da to nije problem i za igru i za sve..
Sto se tice "stanovanja" u kucu nema sanse,jeeedino da je zima i da je stene pa bi ga prosverco u sobu haha,al ovako bi me stara katapultirala van
tako da boks nekih 5x3 bi mu bio dovoljan? obetoniran radi blata itd,kucica veca od njega da mu bude komotnije itd? uz redovno izvodenje na travu itd? Batine ne dolaze u obzir,jedino ona cvoka po njusci i tjt
junior, nebi zenku jer imam losa iskustva,ovu kuju smo stalno vodili na kvalitetna parenja i uvijek su stenici bili ogromni,da bi najednom preko ograde visoke 2.5m uso neki cupavi,zuti avlijaner i krknio ju,ni manje ni vise,9 komada,pola zuto pola crno-smede,pa rogove smo dobili,a inace 4-5 i tjt..i nakon toga par mj je uginila..cak je 2005/2006 kad su bile poplave,u dvoristu mi bilo prek 80cm vode,2 dana je uspila prezivit na stolu s vrecom hrane haha..