Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nasi kucni ljubimci ( ne oni metalni nego krzneni)  (Posjeta: 45183 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline neos 123

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • nije bitno kako vozis vec sta vozis!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: neo s
  • Moja Kaciga: givi runer 50.1
Odg: Nasi kucni ljubimci ( ne oni metalni nego krzneni)
« Odgovori #220 : 21 Lipanj, 2014, 07:43:32 »
Vidim svi neke pse imate htio bi i ja kednog staforda samo sta starci nedaju al stalno imam nesto zivorinja trenutno imam jednog zamorcica i cincilu jednu ps. Ako ko zna treba mi jos jedna za parit ih haha

Dachi staforda ako ces imat uzmi ga lijepo odma maloga i dresura obavezno hrane pojede kolko os dok su mali uzimas im vitamine i ostale gluposti jer im je to dosta pomaze da dobiju na izgledu masi razvoju zubiju i svemu usi sisat je po meni glupo pas je puno sladi kad ih ima a i ljudi te ne gledaju ko kriminalca dok setas snjim hahahaha
Pas ako je lijepo dresiran je razigrana maza..ako ga bides kupovao gledaj sirinu sape dok je mali i stav sape po njoj se gleda kakav ce bot kad naraste ako jos sta zanima pitaj na fejsu haha ima u kvartu kod mene 3 odrasla staforda i 5 manjih od po 3 mj i jos par haha

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #221 : 21 Lipanj, 2014, 08:02:17 »
moj - umro jučer :'(     još mi samo 3 ostala :'(

Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Offline jure vd

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vodice
  • Moj Skuter: kymco super 8 2T
  • MojSetup: Hebo Manston Replica Alu,Dellorto19 Black E.
  • MojSpuh: Tecnigas Triops
« Odgovori #222 : 21 Lipanj, 2014, 09:15:19 »
moji su bodljikavi ne krzneni  ;D

mama jež  ;D

djete jež u kacigi  ;D

lud mlad.. (u glavi) :D

Offline Nix666

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP50
  • MojSetup: Red Sponge, dizna 64, Polini high speed, 5.25g utezi
  • MojSpuh: Gianelli Rekord
« Odgovori #223 : 21 Lipanj, 2014, 09:28:24 »

Api  :binkybaby:
« Zadnja izmjena: 21 Lipanj, 2014, 09:34:38 Nix666 »

Offline suman_aprilia

• Tržnica : (+8)
  • forumski skuteraš
  • LuD zBuNjEn NoRmAlAn
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Sonic
  • Moja Kaciga: Uvex
  • MojSetup: Bit ce nesto ;)
  • MojSpuh: ima ih...
« Odgovori #224 : 21 Lipanj, 2014, 10:24:24 »
@gugy- kakva je to improvizirana torta? daj mesa  ;D

@bero, lijepi su.. a i lijep broj ih imaš  :notworthy:

@suman- lijep pas, posebno kad vidim da se voli igrat. Šta bi ja dao da moj pas oće potrčat za lopticom ili nekom igračkom.. samo ostane ležat  :laughing7:
treba imat volje vremena i ljubavi za odgojit ovako jednog pravog staforda da mozete bez ikakvog straha pustit ga u park dijecijeg vrtica pun dijece a da se nemorate ni najmanje bojati da se se nesto lose desiti...ali i dalje je on vrlo opasan za druge muzijake i slicno u obrani... :)

Sent from my C1905 using Tapatalk

:aprilia:

Offline zemo323

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Pežov
« Odgovori #225 : 21 Lipanj, 2014, 10:57:14 »
@suman- ja trenutno iman aljaškog malamuta koji je tvrdoglav i lijen xD   imao sam mješanca rotvajlera i stafordskog terijera, on je uvijek trčao za lopticom :D samo kad je dostigao nekih 4-5 mjeseci ljudi ga se počeli plašit iako se samo htio igrati, pogotovo manja djeca jer bi ih rušio i lizao  :icon_biggrin:  Onda sam da bude mir u kući i u selu poklonio ga jednom liku koji se bavi dresurama.
Weddings are basically funerals with cake.

Offline dachi

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • :))
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Privlaka/Vk
  • Moj Skuter: Aprilia sr
  • Moja Kaciga: Streetfighter
  • MojSetup: Malossi 172...
  • MojSpuh: serijalkovic
« Odgovori #226 : 21 Lipanj, 2014, 11:32:28 »
@junior/neos - nista drugo ni ne dolazi u obzir osim steneta.. dosta ste pomogli,al tako sam radio i sa ovom kujom od rotvajlera.. uvijek je dobijala kvalitetnu hranu  i sve,al naravno i kosti od rucka itd haha :D setnja i to se podrazumjeva,tu sam sa sela pa i veliko dvoriste je tu tak da to nije problem i za igru i za sve..
Sto se tice "stanovanja" u kucu nema sanse,jeeedino da je zima i da je stene pa bi ga prosverco u sobu haha,al ovako bi me stara katapultirala van :D tako da boks nekih 5x3 bi mu bio dovoljan? obetoniran radi blata itd,kucica veca od njega da mu bude komotnije itd? uz redovno izvodenje na travu itd? Batine ne dolaze u obzir,jedino ona cvoka po njusci i tjt :D

junior, nebi zenku jer imam losa iskustva,ovu kuju smo stalno vodili na kvalitetna parenja i uvijek su stenici bili ogromni,da bi najednom preko ograde visoke 2.5m uso neki cupavi,zuti avlijaner i krknio ju,ni manje ni vise,9 komada,pola zuto pola crno-smede,pa rogove smo dobili,a inace 4-5 i tjt..i nakon toga par mj je uginila..cak je 2005/2006 kad su bile poplave,u dvoristu mi bilo prek 80cm vode,2 dana je uspila prezivit na stolu s vrecom hrane haha..

Offline junior

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Piaggio nrg mc3
  • Moja Kaciga: nolan N61
  • MojSpuh: serijski :)
« Odgovori #227 : 21 Lipanj, 2014, 12:06:40 »
to je jedino kod zenki kaj dva puta godisnje 2-3 tjedna treba jako pazit da ne dodje do nezeljenih komplikacija...

nisam ni mislil da uzmes odraslog psa... tih pol godine dok je pas kod tebe kao stene je muka ( moj je u kuci pa nuzde i to ) al je stvarno odlicno to dozivit :)

kolko god se trudil, zakazal sam sa svojim u vezi drugih muzjaka... cak i muska stenad mu ne sjedaju... jedino odrasli cuckici ( pekinezeri i te brije ) ne dozivljava...

jako je tesko napravit da kasnije mozes staforda pustit u drustvo drugih ispospolnih pasa, al nije nemoguce...
Nudim usluge kupnje preko e-baya i stranica slicnih njemu :)

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #228 : 21 Lipanj, 2014, 12:23:45 »
Nije samo stvar odgoja psa. Ima tu puno i do toga ako taj mladi pas živi u društvu starijeg psa i onda "pokupi" njegov način života i ponašanje. Jer ga doslovce kopira u svemu.
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline zrakoplovac

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Križevci
  • Moj Skuter: runner sp50
« Odgovori #229 : 21 Lipanj, 2014, 12:48:28 »
i ja si gledam staforda nabavit samo dok još malo uvjete sredim doma (ograda i to) jer je to pasmina koja mi najviše odgovara, zadnji atom snage bude potrošil da ti ugodi...  :icon_thumright:
jako su inteligenti, ali i neposlušni te treba puno delat s njim...
kak je junior rekel, temeljita socijalizacija je jako bitna... ugl. takav pes mora znat ko je gazda doma, jer ako on shvati da može radit kaj hoće onda samo problemi s njim...
inače, ako se pravilno odgoji, može bit najbolji pes, susretljiv za ljude i prava maza...
dominanti su i manji pesi ih inače ne zanimaju, al svaki koji je veći od njega može postavljat potencialan problem (bar kod muških) jer vole biti gazde...
zanimljiva je činjenica ta da ako ko mali budu napadnuti od nekog većeg pesa, pamte to cijeli život i kad tad se osvete  ;D
sad jel to istina, ne znam, al na više mjesta sam pročital  :)
:skuter:

Offline suman_aprilia

• forumski skuteraš
  • LuD zBuNjEn NoRmAlAn
« Odgovori #230 : 21 Lipanj, 2014, 15:28:01 »
yea...izrazito su prgavi i bezobrazni ali treba bit tvrdoglaviji i pokazat mu ko je gazda(vođa copora)
ja sa svojim u 2 i nesto godine kolko ima nikad nisam imo incident sa ljudima samo jednom je reagiro u obrani mene i to me jako bilo iznenadilo ali to je odmah rijeseno on je moro polizat i ispricat  se covjeku :D vrlo vrlo pametni psi...jednostavno sve kuzi sta mu govoris i mislis...samo rad rad rad nema odustajanja nesmije im se popustat apsolutno nikad...kad se nesto naredi to se mora i napravit...znaci samo disciplina socijalizacija i ljubav za drugo sve lako...
i da se malo pohvalim svojim uspjehom pa kolko se sjetim:sjedni,lezi dole,digni se,daj sapu,daj drugu,daj pet,daj pusu,makni se,na balkon,mjesto,drzi macku,ne ju dirat,dodi tu,stani,cekaj,idemo,ajde kakati,hop gore,trazi itd... kad mu bacam lopticu i kazem mu tu sjedi cekaj cekat ce dok mu god ne kazem ajde...djecu jako pazi o obozava,samo ga polize ili mu da sapu..i da naravno nisam to sve sam uspio nego uz pomoc vlasnika uzgajivacnice koji je imo vise svojih pasa odgojenih vrlo dobro i za izlozbe i  puno mi je savjeta dao a i cesar milan ima svoje knjige i filmove koje bi svaki buduci vlasnik staforda trebo pogledat i procitat..
« Zadnja izmjena: 21 Lipanj, 2014, 15:30:58 suman_aprilia »

Offline luka72

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: antunovac
  • Moj Skuter: baotian rocky
  • Moja Kaciga: zpf+izolirka
  • MojSetup: kit 72ccm dizna88 sport bregasta
  • MojSpuh: seriala
« Odgovori #231 : 21 Lipanj, 2014, 15:58:58 »
@dachi imam ja staffa...boks 4x6 i u njemu jede i spava ( kucici ofc)
preko dna stalno pusten...prerzigran i dobrocudan, ugl trazi puno vremena samo da je kraj tebe...moj ares je trenutno 2g star
bice slika uskoro :)
ne brze od zivota

Online ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Samo Kawasaki
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
« Odgovori #232 : 21 Lipanj, 2014, 17:33:32 »
evo mog psa točnije ženke zlatnog retrivera stara je 4 i pol godine.. ;D

Offline zrakoplovac

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Križevci
  • Moj Skuter: runner sp50
« Odgovori #233 : 21 Lipanj, 2014, 18:33:14 »
yea...izrazito su prgavi i bezobrazni ali treba bit tvrdoglaviji i pokazat mu ko je gazda(vođa copora)
ja sa svojim u 2 i nesto godine kolko ima nikad nisam imo incident sa ljudima samo jednom je reagiro u obrani mene i to me jako bilo iznenadilo ali to je odmah rijeseno on je moro polizat i ispricat  se covjeku :D vrlo vrlo pametni psi...jednostavno sve kuzi sta mu govoris i mislis...samo rad rad rad nema odustajanja nesmije im se popustat apsolutno nikad...kad se nesto naredi to se mora i napravit...znaci samo disciplina socijalizacija i ljubav za drugo sve lako...
i da se malo pohvalim svojim uspjehom pa kolko se sjetim:sjedni,lezi dole,digni se,daj sapu,daj drugu,daj pet,daj pusu,makni se,na balkon,mjesto,drzi macku,ne ju dirat,dodi tu,stani,cekaj,idemo,ajde kakati,hop gore,trazi itd... kad mu bacam lopticu i kazem mu tu sjedi cekaj cekat ce dok mu god ne kazem ajde...djecu jako pazi o obozava,samo ga polize ili mu da sapu..i da naravno nisam to sve sam uspio nego uz pomoc vlasnika uzgajivacnice koji je imo vise svojih pasa odgojenih vrlo dobro i za izlozbe i  puno mi je savjeta dao a i cesar milan ima svoje knjige i filmove koje bi svaki buduci vlasnik staforda trebo pogledat i procitat..
to je to da  :)  :icon_thumright:
:skuter:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #234 : 21 Lipanj, 2014, 19:41:27 »
@ ljubo46 : Retriverka je ko bonbon. . Ženina frendica ima mužjaka ali je krvoločan. . .  Mislim da nijedan staf ili pitbul nije Mimiju ni do koljena.
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline junior

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Piaggio nrg mc3
  • Moja Kaciga: nolan N61
  • MojSpuh: serijski :)
« Odgovori #235 : 22 Lipanj, 2014, 11:08:18 »

svaka cast za naredbe... ja nisam ni priblizno uspil to sa svojim....
tj, nisam ni pokusaval previse... sjedni, dodji i komanda da jede tek kad mu naredim.... i to da moze hodat bez povodca uz mene ( al samo kad sam siguran da nece doc drugi pas u nas vidokrug :) )

i slazem se za cesara milana, procital njegove dvije knjige i stvarno ima brdo korisnih savjeta....

i ak imas socijalizirane pse s kojima se tvoje stene moze iggrat bez da se bojis za kobne posljedice je od uvelike pomoci... na zalost, ja to nisam imal, samo selske djukele pustene po selu lol
Nudim usluge kupnje preko e-baya i stranica slicnih njemu :)

Offline suman_aprilia

• forumski skuteraš
  • LuD zBuNjEn NoRmAlAn
« Odgovori #236 : 22 Lipanj, 2014, 11:15:44 »
:) da to za jest sam.zaboravio isto nesmije nis dirat dok mu nedopustim znaci mogu otic na poso ako mu nisam reko da moze nece nis taknut..setnja bez povodca bez problema da dok ne naleti drugi pas.

Sent from my C1905 using Tapatalk

Online ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Samo Kawasaki
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
« Odgovori #237 : 22 Lipanj, 2014, 12:44:25 »
Gugy hvala
Da jako je dobra i mirna ova nasa.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #238 : 22 Lipanj, 2014, 13:57:54 »
Evo mog zivahnog macica...mr Führer :icon_biggrin:

Voli se igrat al nemoguce se snjim igrat bez da ti iskrvari ruku...i kad se mazi po minute je ok pa odjednom poludi i napadne ruku hahaha :toothy12:

Offline jure vd

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vodice
  • Moj Skuter: kymco super 8 2T
  • MojSetup: Hebo Manston Replica Alu,Dellorto19 Black E.
  • MojSpuh: Tecnigas Triops
lud mlad.. (u glavi) :D