kupujem kacigu (popust bar 30%)...........gledo sam u par ducana ima onaj nova novema tamo su brutalne kacige bile 50% popust ali kaze coek da akcija traje vec 5 mjeseci i da nema brojeva pretezno XL znaci meni otprilike treba L.znaci ako gdje ima popust odma me obavjestite max dajem za kacigu 1500kn znaci idealno mi bilo jedna u nova novema kaciga bila 2600 i spustena 50% al nema vise brojeva.trazim integralnu kacigu
Ako Nolan nije ispod tvojih kriterija, odi u Draskovicevu (ZG) pa probaj N85 (1200+kn) i N84 (950kn). N85 ima u svim brojevima, a N84 je nesto siromasnija ponuda jer se prestala proizvodit. RAzlika medju te 2 kacige je to sto je N84 lakse nabit na glavu jer nije tako uska na pocetku, ali jednom na glavi, jednaki je feeling i istog/slicnog su kalupa. N85 ima unutarnji zatamnjeni vizir i pinlock sa silikonskom brtvom i te 2 stvari (osim dizajna) su glavna razlika (N84 ima vanjski zatamljeni vizir).
kako bilo, obje varijante tih tamnih vizira su polovicno rjesenje - jedino pravo rjesenje je tamni vizir full velicine (umjesto prozirnog). Kosta 200kn za N85 i 170kn za N84. Nema pinlock (ali ima pripremu za njega pa mozes prebacit sa orig. vizira)