Tehnički kutak > Tuning skutera

mjenjanje lezaja i semeringa

<< < (9/11) > >>

runner50sp:
da ti kad si poceo slagat motor sve si znao, a ak smatras da sam napisao glupost onda radije suti, a siguran sam da ne znas sve o svakom skuteru!!!a ak neznas bas nis o piaggio ac motorima onda fakat neznam ko ima vise znanja!!!!!!!!!!!!

3alfa3:

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---da ti kad si poceo slagat motor sve si znao
--- Kraj citata ---
Naravno da nisam. Iz tog razloga si nisam dopustio prckat po necemu u sto se ne razumijem.

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak smatras da sam napisao glupost onda radije suti
--- Kraj citata ---
Zasto bi sutio?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---, a siguran sam da ne znas sve o svakom skuteru!!!
--- Kraj citata ---
Zar sam negdje tvrdio da znam?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak neznas bas nis o piaggio ac motorima onda fakat neznam ko ima vise znanja!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Sto bi to bilo tako misticno u vezi Piaggio AC motora?

Spominjao si kompresiju...
Znas li gdje se ona odvija i sto bi ju moglo oslabiti?

Kaj je tebi puko jedan od 4 serafa cilindra? Ako je tako, onda to nebu dobro i moras to sredit.

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Travanj, 2008, 21:13:26 ---
--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---da ti kad si poceo slagat motor sve si znao
--- Kraj citata ---
Naravno da nisam. Iz tog razloga si nisam dopustio prckat po necemu u sto se ne razumijem.

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak smatras da sam napisao glupost onda radije suti
--- Kraj citata ---
Zasto bi sutio?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---, a siguran sam da ne znas sve o svakom skuteru!!!
--- Kraj citata ---
Zar sam negdje tvrdio da znam?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak neznas bas nis o piaggio ac motorima onda fakat neznam ko ima vise znanja!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Sto bi to bilo tako misticno u vezi Piaggio AC motora?

Spominjao si kompresiju...
Znas li gdje se ona odvija i sto bi ju moglo oslabiti?

--- Kraj citata ---

mozda je prijasnji vlasnik izvadio neki dio i stavio tu pplasticni da bi popunio rupu,iako na piaggiu ne znam di bi to bilo

Crazy Kuree:
možda misliš na prirubnicu ne kužim kakav plastični poklopac? sumljam da misliš na kompresiju jer nisi cilindar skido da bi negdje nešto sje#o oko kompresije, prije da misliš oćel vuć falš zrak. objasni malo koji plastični poklopac

runner50sp:
puko mi je sraf koji ide iz bloka i drzi cilindar i kapu,jedan od onih cetri, pa me zanima jel ce gubit kompresiju bez jednog, a plastika dode oko cilindra tako da oko plastike struji hladan zrak!!!!!!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju