Tehnički kutak > Tuning skutera

mjenjanje lezaja i semeringa

<< < (10/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 23:49:50 ---puko mi je sraf koji ide iz bloka i drzi cilindar i kapu,jedan od onih cetri, pa me zanima jel ce gubit kompresiju bez jednog, a plastika dode oko cilindra tako da oko plastike struji hladan zrak!!!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

Pa tako reci...

Ne mozes tako vozit nego trebas to popravit i kod montaze pritegnuti na propisnih 1,2kgm.

Crazy Kuree:
Naravno da hoće veliki pritisak vrši se na glavi i moraju biti sve 4 šarafa idi kod tokara ili nekog stručnog za 40kn ti tu šipku provrti i izvadi i moraš nabavit novu ili da tokar napravi... ako je osto veliki dio šipke možeš i sam izvuć zavari na nju nešta i odvrni

runner50sp:
kad skinem opet van cilindar i glavu, ostat ce mi nekih 5-6 cm, kolko mi je pametmo da to sam radim, jer mislim da je to zaserafljeno skupa sa plastikom unutra, bar mi se tako cini, jer neka plastika viri iz tih serafa?a puno je posla sve rastavljati opet i necu puno s tim dobit jer je taj seraf na velikom bloku?

vpucko:

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 23:49:50 ---puko mi je sraf koji ide iz bloka i drzi cilindar i kapu,jedan od onih cetri, pa me zanima jel ce gubit kompresiju bez jednog, a plastika dode oko cilindra tako da oko plastike struji hladan zrak!!!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

NEMOJ se tako vozit! ja kad sam prije oh oh oh bio na servisu i mjenjao mi lik karike i ZABOrAVIO jedan vijak zasarafit! naravno kompresija = 0 nikako skuter nije isao, izdigao glavu malo naravno pukla brtva...

vpucko:
ma ti sarafi koji idu kroz cilindar ! skines cilindar i kombinirkama ga isarafis  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju