Tehnički kutak > Tuning skutera
mjenjanje lezaja i semeringa
runner50sp:
mislim da znam u cemu je problem, kad skinem crijevo od vakuma i vucem na njega gorivo normalno ide i kad napunim casicu, motor upali i krepa odma nakon sto potgrosi to gorivo, ja fakat neznam di se spaja taj vakum, nije valjda da je krelac kod kojeg je bio motor potrgao taj pipac, di se to opce spaja?na frgu di?
3alfa3:
Vakum se spaja ili na frgu (dio koji je blizi prirubnici), ili na blok motora kod usisa.
runner50sp:
jel zna neko di se spaja bas na typhoona, weber 12?
runner50sp:
bog mater, slozim sad sve i vakum i cok i radi mi normalno i stezem sad onaj plasticni poklopacci stegnem prejako i pukne mi serav, kaj sad da napravim, i to na velikom bloku jel se da kak izvadit, ili se mogu vozit na tri jel ce mi popustat kompresiju?
3alfa3:
--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 18:39:09 ---bog mater, slozim sad sve i vakum i cok i radi mi normalno i stezem sad onaj plasticni poklopacci stegnem prejako i pukne mi serav, kaj sad da napravim, i to na velikom bloku jel se da kak izvadit, ili se mogu vozit na tri jel ce mi popustat kompresiju?
--- Kraj citata ---
O cemu ti to pricas? Kakvo pustanje kompresije i plasticni poklopac?
Uostalom, zasto se upustas u sve to, a ne razspolazes niti minimumom znanja o svemu tome?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju