Tehnički kutak > Tuning skutera

mjenjanje lezaja i semeringa

<< < (11/11)

runner50sp:
bas mi se i nije cinilo da idu tak lagano probao sam jednog prije i nije bas isao,probat cu sutra, ak nece ici onda zavarim neke pa probam,pa javim kak je ispalo!!!!!

vpucko:
a jbt pa nemoze ic lagano mora bit usarafljeno to! uzmi papagajke il tak neka veca kljesta stisni (nemoj po navoju, ak ti treba jos vijak= heheheh i malo snage i ide dolje :)

PitBull Aerox:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Travanj, 2008, 21:13:26 ---
--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---da ti kad si poceo slagat motor sve si znao
--- Kraj citata ---
Naravno da nisam. Iz tog razloga si nisam dopustio prckat po necemu u sto se ne razumijem.

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak smatras da sam napisao glupost onda radije suti
--- Kraj citata ---
Zasto bi sutio?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---, a siguran sam da ne znas sve o svakom skuteru!!!
--- Kraj citata ---
Zar sam negdje tvrdio da znam?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak neznas bas nis o piaggio ac motorima onda fakat neznam ko ima vise znanja!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Sto bi to bilo tako misticno u vezi Piaggio AC motora?

Spominjao si kompresiju...
Znas li gdje se ona odvija i sto bi ju moglo oslabiti?

Kaj je tebi puko jedan od 4 serafa cilindra? Ako je tako, onda to nebu dobro i moras to sredit.

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy:SVAKA ČAST, koje ti konjske živce moraš imat pa si ovako mirno odgovorio na onakvo ponašanje, ja tako mirno nebi mogao odgovorit ni bez živaca...  :notworthy: :notworthy:

3alfa3:

--- Citat: PitBull Aerox - 05 Travanj, 2008, 17:07:21 ---
--- Citat: 3alfa3 - 04 Travanj, 2008, 21:13:26 ---
--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---da ti kad si poceo slagat motor sve si znao
--- Kraj citata ---
Naravno da nisam. Iz tog razloga si nisam dopustio prckat po necemu u sto se ne razumijem.

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak smatras da sam napisao glupost onda radije suti
--- Kraj citata ---
Zasto bi sutio?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---, a siguran sam da ne znas sve o svakom skuteru!!!
--- Kraj citata ---
Zar sam negdje tvrdio da znam?

--- Citat: runner50sp - 04 Travanj, 2008, 21:03:46 ---...a ak neznas bas nis o piaggio ac motorima onda fakat neznam ko ima vise znanja!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Sto bi to bilo tako misticno u vezi Piaggio AC motora?

Spominjao si kompresiju...
Znas li gdje se ona odvija i sto bi ju moglo oslabiti?

Kaj je tebi puko jedan od 4 serafa cilindra? Ako je tako, onda to nebu dobro i moras to sredit.

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy:SVAKA ČAST, koje ti konjske živce moraš imat pa si ovako mirno odgovorio na onakvo ponašanje, ja tako mirno nebi mogao odgovorit ni bez živaca...  :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Dodje s godinama  :)

Mr J:

--- Citat: runner50sp - 05 Travanj, 2008, 00:25:24 ---bas mi se i nije cinilo da idu tak lagano probao sam jednog prije i nije bas isao,probat cu sutra, ak nece ici onda zavarim neke pa probam,pa javim kak je ispalo!!!!!

--- Kraj citata ---

tu sipku iz bloka vadis tako da stavis dvije matice i navrnes ih onda ovu donju odvrces a blokiras gornju i onda sve ide van bez problema... nemoj nikakvim kombinirkama i slicnim glupostima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju