Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
a roditelji su posebna prica...Kazu moze se vozit tek krajem aprila aha kako da ne ja u martu palim masinu..Al znam da ce biti svadja sa njima ko i uvjek sta da im kazem
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: ApriliaIT - 16 Veljača, 2013, 17:02:59a roditelji su posebna prica...Kazu moze se vozit tek krajem aprila aha kako da ne ja u martu palim masinu..Al znam da ce biti svadja sa njima ko i uvjek sta da im kazem ja se jucer voziko sa clanom kkihalic, i zamazo sam nov skuter jer je ispod jednog podvoznjaka bilo vode.. al nije to to jos je vani zima za skuter..
Samo da ne bude snijega vise
Danas sam vidio nekog sa runnerom vxr 200 ili tako nesto noviji runner crni..Znaci u martu sigurno ce bit skutera po gradu kad se neki i sad vozaju!
Jel vozac(ica) vozio bos?Sent from my HTC One X
Citat: ApriliaIT - 18 Veljača, 2013, 12:25:49Danas sam vidio nekog sa runnerom vxr 200 ili tako nesto noviji runner crni..Znaci u martu sigurno ce bit skutera po gradu kad se neki i sad vozaju! Jel vozac(ica) vozio bos?Sent from my HTC One X
P.S. ja se vozim svaki dan , samo da nije snijeg i ja na cesti...obučeš se ko eskim i nije ti zima
Đe nam je kolega polič koji se vozi po splitu 13 mjeseci u godini