evo da se malo javim sa dobrim i losim vijestima...dobra vijest je sto sam na roxu tako dobro sredio prijenos da se nisam mogo skinit sa njega kako dobro ide(2 rezervara u jednom danu sam spakovo haha)... iso mi je katastrofa skuter odkako sam se iz Dubrovnika vratio,kad se da puni gas,super uleti u okretaje i onda samo padne na nekih 9k i nemrda..PROBLEM? fakin MF "kevlar" remen...neznam kako nekom valja..meni otkako je ulego nis nevalja..kad sam ga skinio imo je oblik onaj kako stoji u polutkama,znaci sve jebena plastika,vratio Malossi kevlar koji ima
5000km i stavio polini rolice 3.6 i rastavio linearnu polutku,malo je ocistio i ponovo namastio i ....preporodio se skuter...steta nisam video snimio,ali reagira na gas skuter kao SR-ka od clana PitaNS(pogledajte video ako niste
)
losa vijest je sto sam doma bio samo 2 tjedna,stime da sam ceko 7 dana da mi rox dodje iz Dubrovnika i jos mi 500kn uzeli smradovi...oso sam za Njemacku sljakat i tko zna,vjerovatno cu za stalno ostat vamo
tako da cu se za godisnji dolaziti vozat sa roxom haha,ali nadam se da nece tako biti
Poz bajkerima sa foruma iz Geislingena