Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
cek vi ste ju izvadili skroz? ja sam ju odrezo pri kraju i prosirio na 21mm
Al evo uspio sam nastelat,izvadio lulicu i zrak na 1 krug i 1/4
Brutalna kombinacija bojaJoš neke sitnice doradit koje je ekipa već navela i bit će perfektan
Šta imaš nekog u Dbk pa doso malo kod nas
eto jucer sam malo sarafo po skuteru posto sam malo vremena imao(nemam mira ni tu u Dubrovniku ) uglavnom,mogu reci da je skuter sada super ustelan sto se tice karba,pa ako netko bude imao slican setup,a vjerovatno ce ubrzo imat,moze si olaksati posao i jednostavno procitati moj post znaci S6 Streetrace kit,Dellorto phbg 19BS(dizna 88) igla W7(na 3.zubu odozgo prema dole,znaci prema bogatijem) smjesa na karbu otvorena na tocno 1krug, i serijski airbox sa red sponge filterom i bez lulice ikakve u airboxu.skuter katapultira,,temperatura ne ide preko 64-65c eto čuneri,šarafajte
sve se moze kad se hoce samo nekad mi nece da pali dok je hladan bez coka,a zivcira me to sto imam onaj cok na karbu sto moram uvijek skidat plastiku da povucem cok,a na malom gasu se osjeti da cak i malo previse goriva ima,cak i kad je topal,ali gledo sam svijecicu nakon 30min voznje kombinirane, i super je boja
da, sada tecnigasa imam...i sad trosi bengu,trosit ce malo vise pa dobro... c16 city nije cistokrvni midrace,,za to je c16,,a city je bas za kiteve kao streetrace,mhr replicu,, mislim da vrti na 11500 max
moras pratiti tehnologiju sta ces moj streetrace jedva da je osjetio 17.5 ,,, 50km sam vozio snjim,odma je dobio sto je trazio
aj stavi video marek da cujem kako radi tvoj sa yasuniem